birazgecıktım kusura bakmayın müşteri vardı dükkanda dün aksam dinledik kalp atıslarını bir sorun yok Allaha şükür 1 cm olmus bebegım ama tek ikiz değil kan pıhtısıymıs diğeri kaybolmus
hee ayy cok sevindim yaaa neyse olsun ikiz veya tek olması önemli değil önemli olan sağlıklı olmasıı... şimdi halaya aşlıyabişlirizz. :CüvCüv::CüvCüv: :dance:birazgecıktım kusura bakmayın müşteri vardı dükkanda dün aksam dinledik kalp atıslarını bir sorun yok Allaha şükür 1 cm olmus bebegım ama tek ikiz değil kan pıhtısıymıs diğeri kaybolmus
varsın ikiz olmasın ama sağlıklı olsun aycanisa Rabbim eline almayı da nasip eder inşallah darısı bizlere
canımm hayırlı olsunn çok sevindimm TeyteyTeyteyTeyteyTeyteyTeyteyTeyteyTeyteyTeytey
abla saçında beyaz bi saç bandı vardı 2 -3 yaşlarındada çocuğunn . koltuğa kıvrılmış örneğe baka baka dantel yapıodunn.slm kıslar ben geldim bugün işlerim biraz yoğun o yüzden pek giremedim evin beni rüyanda görmüşsün cnm hayrolsun inşallah
kimse yokmu kızlar bişi sorcam size ya ben bu sayfaya kadınlar kulübünden direk giremiyorum ta nerelerden buluyorum diğer topikten kuzunazın buraya gelin burda kimse yok yazısından:)direk nasıl girebilirim eğer söylerseniz sevinirim:)bu arada ben kendimi tanıtıyım 2,5senelik evliyim eşimdede bendede bi sorun yok geçen ay puregon iğne kullandım doktorum ikiz bile olabilir yumurtalıkların çok kuvvetli dedi:)ama olmadıben hep bu kürleri erteledim çünkü olmamasından korkuyorum çünkü tek umudum bunlar benim eşim aşılamaya ve tüp bebeğe çok karşı allah verince olur diyo işte buyüzden korkuyorum tek umudumunda gitmesini istemiyorum ama bu ay denicem kafaya koydum beşka bildiğiniz kürler varsa paylaşırsanız sevinirim ben böğürtlen kökünü pek anlamadım biri paylaşırsa sevinirim diğer topikte bu kürlerden hamile kalan arkadaşlar vardı hepsini okudum onlarla birlikte sevinçten ne yapacağımı şaşırdım umarım allah bizlere ve diğer bebişi olmayan herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin :Saruboceq:
amin canım inşallah darısı sizlerin basına olsun inşallah tez zamanda rabbim sizlerede tattırsın bu sevinci :Saruboceq:
amiiinnn caanımm allah sanda bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinsagol canım darısı basınıza inşallah
ayçanisa tekrar tebrikler bebeğinin kalp atışlarını duymuşsun ne mutlu sana aslında ikiz olmadığı nı düşünüyordum bende çünki o günki testine göre o günki gebelik tarihine göre 5000 normal bir sonuçtu ben sölemiştim ama dr ikiz olabilir deyince bizde olabilir dedik ne yapalım dimi olsun ikiz olması şart değil ne güzel bunu büyütürsün bebek özleemi geldiğindede bir tane daha yaparsın allahım bizede nasip etsin inşallah
abla saçında beyaz bi saç bandı vardı 2 -3 yaşlarındada çocuğunn . koltuğa kıvrılmış örneğe baka baka dantel yapıodunn.
sen takmıştınsaç bandını benmi takmıştım yoksa çocuk kız çocuğuyduda o mu takmıştı birde ben hiç dantel yapmma eskiden örgü örerdim şimdi onunlada uğraşmıyorum nedir acaba hayrolsun
sagol canım inşallah seninde haberlerini alırız bende hep tek olmasından yanaydım dediğin gibi ikiz olması sart değildi.Allahım saglıklı hayırlı evlat versinde varsın tek olsun
sanada hayırlı cumalar hoş geldinslm nasılsınız arkadaşlar... hayırlı cumalar.....
kimse yokmu kızlar bişi sorcam size ya ben bu sayfaya kadınlar kulübünden direk giremiyorum ta nerelerden buluyorum diğer topikten kuzunazın buraya gelin burda kimse yok yazısından:)direk nasıl girebilirim eğer söylerseniz sevinirim:)bu arada ben kendimi tanıtıyım 2,5senelik evliyim eşimdede bendede bi sorun yok geçen ay puregon iğne kullandım doktorum ikiz bile olabilir yumurtalıkların çok kuvvetli dedi:)ama olmadıben hep bu kürleri erteledim çünkü olmamasından korkuyorum çünkü tek umudum bunlar benim eşim aşılamaya ve tüp bebeğe çok karşı allah verince olur diyo işte buyüzden korkuyorum tek umudumunda gitmesini istemiyorum ama bu ay denicem kafaya koydum beşka bildiğiniz kürler varsa paylaşırsanız sevinirim ben böğürtlen kökünü pek anlamadım biri paylaşırsa sevinirim diğer topikte bu kürlerden hamile kalan arkadaşlar vardı hepsini okudum onlarla birlikte sevinçten ne yapacağımı şaşırdım umarım allah bizlere ve diğer bebişi olmayan herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin :Saruboceq:
Dantel yoksulluğu simgeler.
Bir düşmanınızla problemler yaşayacaksınız demektir. Güzel işlenmiş dantel, iyi haberlerin işaretidir. Dantel örmek bir şeylerin ters gideceğini ve bu nedenle para bakımından sıkıntılı günler yaşayacağınızı belirtir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?