Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ayyy ccanım benim aynı durumdayız sorun eşimde değil ama çok kafama takıyorum diye kızıyo
bide dün akşam başka bi konu yüzünden kavga ettik aynen yatağa gelmedi bende ağlaya ağlaya uyudum :)

ben olsam söylemezdim canım dediğin gibi sorular beklentiler olacak haliyle ve bu sefer siz stres olucaksınız canım söylemeyin kürleri uygulayın bi kaç ay sonra tekrar test sonuçlarına göre karar verirsiniz canım olurmu

yaa sen onlaraa henüz erken düşünmüyoruzz dee evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz de sen kürleri uygula 6 aya kadar olmazsa sölersinn.olmuyo diye.
ayyy ccanım benim aynı durumdayız sorun eşimde değil ama çok kafama takıyorum diye kızıyo
bide dün akşam başka bi konu yüzünden kavga ettik aynen yatağa gelmedi bende ağlaya ağlaya uyudum :)
ya bazen bende eşimle öle tartışıyoum oda öle yapıyo ben ağlaya ağlaya uyuyorum odaa ben uyuduktan sonra geliyoo.. sinir oluyoruma ma ozman..

sendemi canım ya üzülmeyin arada olyr böyle evlilikleriniz yeni sayılır 4 seneden önce otutturamazsınız evliliği canlarım sabır zaman üzülme güzelim

canım ya kafana takma bence takılmayacak gibi deil diyeceksin ne yapalım Allahın takdiri Allah başka dert vermesin diyelim en azından sağlıklıyız Çok şükür öyle düşün

sendemi canım ya üzülmeyin arada olyr böyle evlilikleriniz yeni sayılır 4 seneden önce otutturamazsınız evliliği canlarım sabır zaman üzülme güzelim

yaaa aslında kafaya takılacak bişiy değilde yatağa gelmemesi üzüyo beni
hemde tam çatlama günlerimdeyim bu günlerde daha anlayışlı oolması lazım bi pürüz çıkmmaması için

yaaa aslında kafaya takılacak bişiy değilde yatağa gelmemesi üzüyo beni
hemde tam çatlama günlerimdeyim bu günlerde daha anlayışlı oolması lazım bi pürüz çıkmmaması için

haklısın canım ama her şerde bi hayırr vardır üzülme tartışma büyümesin diye gelmiyorlar kendini yıpratma güzelim erkek ler böyleler çünkü :1rolleyes:

kimse yokmu kızlar bişi sorcam size ya ben bu sayfaya kadınlar kulübünden direk giremiyorum ta nerelerden buluyorum diğer topikten kuzunazın buraya gelin burda kimse yok yazısından:)direk nasıl girebilirim eğer söylerseniz sevinirim:)bu arada ben kendimi tanıtıyım 2,5senelik evliyim eşimdede bendede bi sorun yok geçen ay puregon iğne kullandım doktorum ikiz bile olabilir yumurtalıkların çok kuvvetli dedi:)ama olmadıben hep bu kürleri erteledim çünkü olmamasından korkuyorum çünkü tek umudum bunlar benim eşim aşılamaya ve tüp bebeğe çok karşı allah verince olur diyo işte buyüzden korkuyorum tek umudumunda gitmesini istemiyorumama bu ay denicem kafaya koydum beşka bildiğiniz kürler varsa paylaşırsanız sevinirim ben böğürtlen kökünü pek anlamadım biri paylaşırsa sevinirim diğer topikte bu kürlerden hamile kalan arkadaşlar vardı hepsini okudum onlarla birlikte sevinçten ne yapacağımı şaşırdım umarım allah bizlere ve diğer bebişi olmayan herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin :Saruboceq:

birazgecıktım kusura bakmayın müşteri vardı dükkanda dün aksam dinledik kalp atıslarını bir sorun yok Allaha şükür 1 cm olmus bebegım ama tek ikiz değil kan pıhtısıymıs diğeri kaybolmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…