tatlı kız enejine hayranım maşaallahh
eşimle tartıştık akşak bebek konusunda
ben çok istiyorum die bana kızıyo, büyütüyosun gereksiz yere üzülüyosun diyo ve söylerken ki üslubu hiç hoşuma gitmiyo
bu konu hakkında konuşamıyoruz hiç konuşmak istemiyo sıkılıyomuş.
sanırım sıkıntı ondan kaynaklandığı için bahsetmek istemiyo. sorunun kimde olduğu benim için önemli değil onda yada bende fark etmeki sonuçte bebeğimiz olmuyo bunun için bi şiler yapmamız lazım diyorum beraber oluyoruz ya başka ne yapcaz tevekkül et biraz Allahın işine karışma diyo( keçiboynuzu yapıyorum içiyosun dedim sorun senden kaynaklanıyo demiyorum bende incir suyu içiçem hiç bi şi yapmadan tevekkül olmaz senin bütün sebepleri gerçekleştirip ondan sonra tevekkül etmen lazım dedim ama kestirdi attı. küs yattık ağlaya ağlaya uyumuşum gözlerim şiş şimdi (
İinş yükselir ben çevreden çok etkileniyorum o yüzden dr tüp bebek deyince gidip yaptıralım dedik araştıralım merkezleri diye düşünürken kürleri gördüm çevre şu an için yeni olduğumuz için çok düşmüyolar aileler hariç eşim lisedeyken ameliayt olmuş annesi 1 yıl geçtikten sonra bunların bebeği olmuyor mu acaba diye korkmuş k.babama sölemiş o da eşime sölemiş tabi o zamanlar bunu bilmiyorduk eşim daha dün dedi ailelere daha sölemedik sizce sölemeli miyim onların da üzülmesini istemiyorum artı naptınz doktor ne dedi birçok soru gelecek arkadasından sadece eşim ve ben biliyoruz bi de dr lar ne yapmalıyım
yaa sen onlaraa henüz erken düşünmüyoruzz dee evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz de sen kürleri uygula 6 aya kadar olmazsa sölersinn.olmuyo diye.ıinş yükselir ben çevreden çok etkileniyorum o yüzden dr tüp bebek deyince gidip yaptıralım dedik araştıralım merkezleri diye düşünürken kürleri gördüm çevre şu an için yeni olduğumuz için çok düşmüyolar aileler hariç eşim lisedeyken ameliayt olmuş annesi 1 yıl geçtikten sonra bunların bebeği olmuyor mu acaba diye korkmuş k.babama sölemiş o da eşime sölemiş tabi o zamanlar bunu bilmiyorduk eşim daha dün dedi ailelere daha sölemedik sizce sölemeli miyim onların da üzülmesini istemiyorum artı naptınz doktor ne dedi birçok soru gelecek arkadasından sadece eşim ve ben biliyoruz bi de dr lar ne yapmalıyım
ya bazen bende eşimle öle tartışıyoum oda öle yapıyo ben ağlaya ağlaya uyuyorum odaa ben uyuduktan sonra geliyoo.. sinir oluyoruma ma ozman..ayyy ccanım benim aynı durumdayız sorun eşimde değil ama çok kafama takıyorum diye kızıyo
bide dün akşam başka bi konu yüzünden kavga ettik aynen yatağa gelmedi bende ağlaya ağlaya uyudum :)
ayyy ccanım benim aynı durumdayız sorun eşimde değil ama çok kafama takıyorum diye kızıyo
bide dün akşam başka bi konu yüzünden kavga ettik aynen yatağa gelmedi bende ağlaya ağlaya uyudum :)
ayyy ccanım benim aynı durumdayız sorun eşimde değil ama çok kafama takıyorum diye kızıyo
ben olsam söylemezdim canım dediğin gibi sorular beklentiler olacak haliyle ve bu sefer siz stres olucaksınız canım söylemeyin kürleri uygulayın bi kaç ay sonra tekrar test sonuçlarına göre karar verirsiniz canım olurmu[/QUOT
evt bence de en uygun olanı bu daha yeniyiz ağustos 2008 de evlendik korkum şu ; 26 yaşındayım 1 yıl geçince 27 olacağım dr yaşın çok önemli olduğunu söylyince 6 ay bakarım yükselme olmazsa tekrar konusuruz burdan herşey için çok tşk ederm
sendemi canım ya üzülmeyin arada olyr böyle evlilikleriniz yeni sayılır 4 seneden önce otutturamazsınız evliliği canlarım sabır zaman üzülme güzelim
ben olsam söylemezdim canım dediğin gibi sorular beklentiler olacak haliyle ve bu sefer siz stres olucaksınız canım söylemeyin kürleri uygulayın bi kaç ay sonra tekrar test sonuçlarına göre karar verirsiniz canım olurmu[/QUOT
evt bence de en uygun olanı bu daha yeniyiz ağustos 2008 de evlendik korkum şu ; 26 yaşındayım 1 yıl geçince 27 olacağım dr yaşın çok önemli olduğunu söylyince 6 ay bakarım yükselme olmazsa tekrar konusuruz burdan herşey için çok tşk ederm
tamm canım inşallah bir kaç ay içinde hamile kalırsın rabbimin izniyle inşalllaaah benn şimdi çıkmak zorundayım kızlar rabbime emanet olun hoşçakalın canlarım benim dünyanın en güzel ANNE adaylarıopuyorumnanaktan:asigim:
güle gülee canımm yine beklerizz :):)kaydirigubbakcemile3tamm canım inşallah bir kaç ay içinde hamile kalırsın rabbimin izniyle inşalllaaah benn şimdi çıkmak zorundayım kızlar rabbime emanet olun hoşçakalın canlarım benim dünyanın en güzel ANNE adaylarıopuyorumnanaktan:asigim:
yaaa aslında kafaya takılacak bişiy değilde yatağa gelmemesi üzüyo beni
hemde tam çatlama günlerimdeyim bu günlerde daha anlayışlı oolması lazım bi pürüz çıkmmaması için
güle gülee canımm yine beklerizz :):)kaydirigubbakcemile3
hoşçakal canım sağol gelebilirim inşallahyerimseniben
inş canım tabi kocan senii boş bırakırsaa :)hoşçakal canım sağol gelebilirim inşallahyerimseniben
kızlar 6milyon sperm sizce nasıl peki?
selam kızlar cumanız mübarek olsun
slm slmm sölesene çatlatcanmı bizi naptınn dünnnselam kızlar cumanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?