Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

yani katılıyorumm üzüntü ve stresden uzak durun onlarda çok düşürüyo hem senin açındna iyi olmaz hemde eşin açısından

Saraçoğlunun sitesinde dimi kürler saol canım ya opuyorumnanaktan kürleri deneyeyim o zaman ben keçiboynuzu kürü dimi canım artı çakşır otunu da duymuştum onu nasıl kullanıcaz biliyomusun

Saraçoğlunun sitesinde dimi kürler saol canım ya opuyorumnanaktan kürleri deneyeyim o zaman ben keçiboynuzu kürü dimi canım artı çakşır otunu da duymuştum onu nasıl kullanıcaz biliyomusun
çakşır otunu bilmiyorum hatta duymadım diyebilirim ama keçiboynuzunu kaynat sabak akşam içsinn oonun dışında. bal+ tarçın+ çörek otu kürünü sabah akşam bi tatlı kaşığı.. he ide incir kürünüde uygulayabilrisin onun dışında havuç suyu..

yani mevlam derdini vermiş ama dermanıda çokk

canım sperm sayısı 300.000 binlerde doktor kürler ve ilaçlar çok yükselmeyeceğini söyledi en az 20 milyon olması lazımmış .

canım hoşgeldin aramıza bencede bir iki ay kür denemelisin arkadaşımın eşininde sıfır denecek kadar azdı kürler uyguladı ve yükseldi canım kürden sonra iyi bi yerde yaptırın tekrar testi rabbimiz izniyle düzelir inşallah canım

ececim bide doktorlar üstünden bir senenin geçmesini söylüyorlar
evet tüp bebek merkezleride önermiyo bildiğim kadarıyla hatta burda benim bi yakınımaa 30 yaşını aşmadığı için yapmamışlardıı.. aşılama yaptılar aşılama tutmadı iki sefer sonrasnda kendiliğinden olduu.

tatlı kız enejine hayranım maşaallahh
eşimle tartıştık akşak bebek konusunda
ben çok istiyorum die bana kızıyo, büyütüyosun gereksiz yere üzülüyosun diyo ve söylerken ki üslubu hiç hoşuma gitmiyo
bu konu hakkında konuşamıyoruz hiç konuşmak istemiyo sıkılıyomuş.
sanırım sıkıntı ondan kaynaklandığı için bahsetmek istemiyo. sorunun kimde olduğu benim için önemli değil onda yada bende fark etmeki sonuçte bebeğimiz olmuyo bunun için bi şiler yapmamız lazım diyorum beraber oluyoruz ya başka ne yapcaz tevekkül et biraz Allahın işine karışma diyo( keçiboynuzu yapıyorum içiyosun dedim sorun senden kaynaklanıyo demiyorum bende incir suyu içiçem hiç bi şi yapmadan tevekkül olmaz senin bütün sebepleri gerçekleştirip ondan sonra tevekkül etmen lazım dedim ama kestirdi attı. küs yattık ağlaya ağlaya uyumuşum gözlerim şiş şimdi (

ececim bide doktorlar üstünden bir senenin geçmesini söylüyorlar

biliyorum öyle dediler ama benim eşimin sperm sayısı çok az çıktı değerler kötü doktorlara da inanasım gelmiyo ya olmazsa 1 yıl bitene kadar kürleri deneyeyim şimdilik

yaaa kıyamam sana canım benim haklısın gurur yapıyor birazda işte sen ona kürü içirmeye devam et sende kullan konuşmayın bakalım bi süre belki bu ay gelir bebişin canımın içi üzülme ne olur

ağlama canım ya Allah hayırlısıyla verir inş Rabbim dualarımızı kabul etsinSizin ne sorunu var Tüp bebek falan denediniz mi

canım kendini sıkıntıya sokma üzülme tatlım benim eşimde bu konuda pek konuşmuyo
erkekler eminimki bizden daha çok düşüyo ama belli etmiyolar sen kürlerine devam et rabbime bol dualar et o kulunun ona dua ettiğini görünce çok sevinirmiş bizim halimize gülüyo eminim bigün hepimizin melekleri olacak eminim canım o zaman hiç uzak değil

hosbulduk canım bilgilerinizden faydalanmak çok güzel çok teşekkür ederim ben kürleri denedikten sonra sonuçları tekrar yazacağım şu an 300.000 bin sperm sayısı hareketlilik 10 inşallah yükselir AMİNNNNNNN

ağlama canım ya Allah hayırlısıyla verir inş Rabbim dualarımızı kabul etsinSizin ne sorunu var Tüp bebek falan denediniz mi

bu ayın sonun tam iki yıl bitiyo korunmayı bırakalı( eşimin sperm sayısı az aslında başka yerlere baktığımda çokda az değil 6 milyon doktor önce aşılama yapalım olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebek yaparız demişti eşimden testi bi ürologtan ayrıntılı istetip tekrar yaptırmasını önerdi benden rahim filmi istedi korktuğum için iki ay çektirmedim filmi sonra hamile kaldım 5,5 haftalıkken düştü haziranın 24 ünde. o zamandan beri yine korunmuyoruz ama olmadı eşimde bi kere oldu gene olur die ne o tahlili tekrar yaptırıyo ne keçiboynuzu içiyo ne de bu konudan bahsetmek istemiyo

off üzüldüm şimdii bakk yaaa.. nden bukadar umursamazz oluyoki. yaneyse canım ozman sende ona şöyle bişey yapp sende hiç kafana takmıyomuş gibi umursamıyomuş gibi bişey yap onaaa o bilee ne oldu buna desin yani.allah allah desinnn.. hatta hiç çocuk istemiyomuş gibi davrann...

benim arkadaşım sıcak suya zencefil katıp içirmişti bide canım keçiboynuzunun yanında onunda çok faydası varmış canım eminim yükselecektir rabbimin izniyle canım

benim arkadaşım sıcak suya zencefil katıp içirmişti bide canım keçiboynuzunun yanında onunda çok faydası varmış canım eminim yükselecektir rabbimin izniyle canım

İinş yükselir ben çevreden çok etkileniyorum o yüzden dr tüp bebek deyince gidip yaptıralım dedik araştıralım merkezleri diye düşünürken kürleri gördüm çevre şu an için yeni olduğumuz için çok düşmüyolar aileler hariç eşim lisedeyken ameliayt olmuş annesi 1 yıl geçtikten sonra bunların bebeği olmuyor mu acaba diye korkmuş k.babama sölemiş o da eşime sölemiş tabi o zamanlar bunu bilmiyorduk eşim daha dün dedi ailelere daha sölemedik sizce sölemeli miyim onların da üzülmesini istemiyorum artı naptınz doktor ne dedi birçok soru gelecek arkadasından sadece eşim ve ben biliyoruz bi de dr lar ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…