- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
yani katılıyorumm üzüntü ve stresden uzak durun onlarda çok düşürüyo hem senin açındna iyi olmaz hemde eşin açısındancanım benim eşimdede sprm sayısı çok az çıktı
özelde yaptırmıştık tüp bebek dedi donra devlettede bi deneyelim dedik ondada gayet normal çıktı yalnızca bi hastaneye bağlı kalmayın derim canım bu arada hoş geldin aramıza
aaa neyse olsun canımm senn eşinle ilgilenn..kaydirigubbakcemile3
Saraçoğlunun sitesinde dimi kürler saol canım ya opuyorumnanaktan kürleri deneyeyim o zaman ben keçiboynuzu kürü dimi canım artı çakşır otunu da duymuştum onu nasıl kullanıcaz biliyomusundoktorlara bakarsan ayçanında olamazdı direk tüp bebek dedilerr onunda tüpleri tıkalıydı ama oda hamilee yani demek istediğimm doktorla uğraşmak istmez ama sen uğraşmalısınn... yani bir ay dene eğer yükselmeye başlammışsaa aynen devam edin kürlere çççç ne oo hemen tüp bebekk..
ee hep evde duracak hali yok demii :):)yerimsenibenüç gün evde olması çok güzelde sizden uzak kalmak istemiyorum :sinifsinif:
çakşır otunu bilmiyorum hatta duymadım diyebilirim ama keçiboynuzunu kaynat sabak akşam içsinn oonun dışında. bal+ tarçın+ çörek otu kürünü sabah akşam bi tatlı kaşığı.. he ide incir kürünüde uygulayabilrisin onun dışında havuç suyu..Saraçoğlunun sitesinde dimi kürler saol canım ya opuyorumnanaktan kürleri deneyeyim o zaman ben keçiboynuzu kürü dimi canım artı çakşır otunu da duymuştum onu nasıl kullanıcaz biliyomusun
canım sperm sayısı 300.000 binlerde doktor kürler ve ilaçlar çok yükselmeyeceğini söyledi en az 20 milyon olması lazımmış .
evet tüp bebek merkezleride önermiyo bildiğim kadarıyla hatta burda benim bi yakınımaa 30 yaşını aşmadığı için yapmamışlardıı.. aşılama yaptılar aşılama tutmadı iki sefer sonrasnda kendiliğinden olduu.ececim bide doktorlar üstünden bir senenin geçmesini söylüyorlar
ee hep evde duracak hali yok demii :):)yerimseniben
ececim bide doktorlar üstünden bir senenin geçmesini söylüyorlar
tatlı kız enejine hayranım maşaallahh
eşimle tartıştık akşak bebek konusunda
ben çok istiyorum die bana kızıyo, büyütüyosun gereksiz yere üzülüyosun diyo ve söylerken ki üslubu hiç hoşuma gitmiyo
bu konu hakkında konuşamıyoruz hiç konuşmak istemiyo sıkılıyomuş.
sanırım sıkıntı ondan kaynaklandığı için bahsetmek istemiyo. sorunun kimde olduğu benim için önemli değil onda yada bende fark etmeki sonuçte bebeğimiz olmuyo bunun için bi şiler yapmamız lazım diyorum beraber oluyoruz ya başka ne yapcaz tevekkül et biraz Allahın işine karışma diyo( keçiboynuzu yapıyorum içiyosun dedim sorun senden kaynaklanıyo demiyorum bende incir suyu içiçem hiç bi şi yapmadan tevekkül olmaz senin bütün sebepleri gerçekleştirip ondan sonra tevekkül etmen lazım dedim ama kestirdi attı. küs yattık ağlaya ağlaya uyumuşum gözlerim şiş şimdi (
ben çok istiyorum die bana kızıyo, büyütüyosun gereksiz yere üzülüyosun diyo ve söylerken ki üslubu hiç hoşuma gitmiyo
sanırım sıkıntı ondan kaynaklandığı için bahsetmek istemiyo. sorunun kimde olduğu benim için önemli değil onda yada bende fark etmeki sonuçte bebeğimiz olmuyo bunun için bi şiler yapmamız lazım diyorum beraber oluyoruz ya başka ne yapcaz tevekkül et biraz Allahın işine karışma diyo( keçiboynuzu yapıyorum içiyosun dedim sorun senden kaynaklanıyo demiyorum bende incir suyu içiçem hiç bi şi yapmadan tevekkül olmaz senin bütün sebepleri gerçekleştirip ondan sonra tevekkül etmen lazım dedim ama kestirdi attı. küs yattık ağlaya ağlaya uyumuşum gözlerim şiş şimdi (
hosbulduk canım bilgilerinizden faydalanmak çok güzel çok teşekkür ederim ben kürleri denedikten sonra sonuçları tekrar yazacağım şu an 300.000 bin sperm sayısı hareketlilik 10 inşallah yükselir AMİNNNNNNNcanım hoşgeldin aramıza bencede bir iki ay kür denemelisin arkadaşımın eşininde sıfır denecek kadar azdı kürler uyguladı ve yükseldi canım kürden sonra iyi bi yerde yaptırın tekrar testi rabbimiz izniyle düzelir inşallah canım
ağlama canım ya Allah hayırlısıyla verir inş Rabbim dualarımızı kabul etsinSizin ne sorunu var Tüp bebek falan denediniz mi
off üzüldüm şimdii bakk yaaa.. nden bukadar umursamazz oluyoki. yaneyse canım ozman sende ona şöyle bişey yapp sende hiç kafana takmıyomuş gibi umursamıyomuş gibi bişey yap onaaa o bilee ne oldu buna desin yani.allah allah desinnn.. hatta hiç çocuk istemiyomuş gibi davrann...tatlı kız enejine hayranım maşaallahh
hosbulduk canım bilgilerinizden faydalanmak çok güzel çok teşekkür ederim ben kürleri denedikten sonra sonuçları tekrar yazacağım şu an 300.000 bin sperm sayısı hareketlilik 10 inşallah yükselir AMİNNNNNNN
benim arkadaşım sıcak suya zencefil katıp içirmişti bide canım keçiboynuzunun yanında onunda çok faydası varmış canım eminim yükselecektir rabbimin izniyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?