Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

öğreneli daha 1 hafta bile olmadı yaş geçmeden yapalım diyoruz ama acelemi ediyoruz diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı ordamısınız

daha 1.5 yıllık evliyiz 4 aydır düşünmeye başladık doktor 1 yıl yapın ondan sonra gelin dedi ben içim rahat olsun diye eşime de tahlil yaptırdım o zaman öğrendim doktor normal yoldan çocuk sahibi olamazsın demiş tüp bebek deyince zaman geçmeden yaptıralım diyoruz ama nereye yaptırcaz birçok soru kafamda dolaşıyo

ankara anatolia da yapalım diyoruz daha hiçkimse bilmiyo ailelere söyleyip söylememekte kararsız kaldık

oo tabi erkenn sen ilk önce kürlerden dene istersenn eşinee bence bir ayy keçiboynozu kürünü uygula eşine sonra git tekrar test yapsınn değerleri nasıl olmuş eğer değerleri yükseldiyse keçiboynuzuna devam hatta dahada ek besinlerden verebilirsin örn. incir kürü fındık fıstık cevizz yani bunlar yükseltir sadece bir ay denee

canım sperm sayısı 300.000 binlerde doktor kürler ve ilaçlar çok yükselmeyeceğini söyledi en az 20 milyon olması lazımmış .

iyi olmaya çalışıyoruz tiryak moral çok önemli güzel bir gün diliyorum herkese

kızlar hayırlı sabahlar ben bugün giremiycem pek sanırım eşim izinli evde yarın öbürgünde izinli zaten fırsat buldukça gelicem inşallah rabbime emanet olun

canım benim eşimdede sprm sayısı çok az çıktı
özelde yaptırmıştık tüp bebek dedi donra devlettede bi deneyelim dedik ondada gayet normal çıktı yalnızca bi hastaneye bağlı kalmayın derim canım bu arada hoş geldin aramıza

canım sperm sayısı 300.000 binlerde doktor kürler ve ilaçlar çok yükselmeyeceğini söyledi en az 20 milyon olması lazımmış .

doktorlara bakarsan ayçanında olamazdı direk tüp bebek dedilerr onunda tüpleri tıkalıydı ama oda hamilee yani demek istediğimm doktorla uğraşmak istmez ama sen uğraşmalısınn... yani bir ay dene eğer yükselmeye başlammışsaa aynen devam edin kürlere çççç ne oo hemen tüp bebekk..
günaydın kızlar nasılsınız?
iyi canım günaydınn. sen nasılsınn?
evet canım herşeyin başı moral
o da bugün bende yok
ee sende neden bugün moral yok hayrdır canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…