- 14 Ekim 2009
- 2.340
- 97
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde dün çooook akıntım oldu temelimizi dün attık.canım :kaydirigubbakcemile
niye canım hamile oluncada dünya aleme söyle ....tabi eşinin dedigi dogru ben hamile olsam benim eşimde internete izin vermez ama arada girerim sizler için
iyi yapmışınız canım sabah daha iyi olur bizde dün yaptık ve ayaga kalkmadan geceligimi giydim uyudum gözümü açtımki saat 11 olmuş spermler 11 saat orada keldı ama inşallah hayırlısı olur.böyle akıntım olupta ilişkiye girdigimiz gün sabah banyo yapıyorum diger günlerdede banyoyu sabaha bırakmıyorumbenimde bugün akıntım ve sancım oldu
sabah kaalktım termometreyle ateşimi ölçtüm baktım yükselmiş akşam yapılacak olan temel atma çalışmasını sabah yaptık :roflol: hem spermler sabahları daha canlı oluyormuş
haadi hayırlısı canım ikimizinde bugün çatladıysa aynı gün adet olacaz demektir
benim bugün 15.günüm normalde bu kadar erken çatlamazdı ama fertilaid etki ediyor galiba
yok ben ilk hamileliğimde dünya aleme söylemiştim doğuma giderkende herkeze haber vermiştim,herkez ziyarete geldi 10'a yakın çiçek geldi
nazara çook inanıyorum kimseye söylemem artık
ayrıcada yeni doğmuş bebek çabuk enfeksiyon kapabiliyor
helede sezeryanla doğmuş çocuklar daha hızlı kapıyor
o yüzden kimseye sölemicem ziyaretcide kabul etmicem
canım doguma giderken bende kimseye söylemem ama annen kaynanan bilir .ama canım gelen ziyaretçiyede ben kabul etmem demekte uygun olmaz demi nazara bende inanırım benim kızımında nazardan gittigini düşünüyorum ama üzerine düşmemek lazım.ben kızımdayken üzerine çok giderdim
ayşecim naber sana mesaj yazdıktan sonra ben uyumuşum şimdide geldim ama puregon aldım bugün bir arkadaştan uygun fiyatad aonunla konuşuyordum msn de
bende perde ütüleme işimi daha yeni bitirdim kollarım ağrıyor
karnımda çok ağrıyo öldüm valla
puregonu neden aldın ?
KUZUCUM nereye kaçtın hemen aaa yavrum ya uykunmu geldi
tabi benim gibi değilsinki erken kalkıyosun
beni yarında beklemeyin :) pendikten arkadaşım gelecek okul kaydı için
bahçelievlere gidip onu alacam gezecez biraz kafa dağıtacaz adaşımla
sonra akşamda yan komşumun kızının kınasına gidecem komşularla beraber
faaliyetteyim yine öptm sizi
canım puregonu kartalda oturan bir arkadaştan 100 tl ye aldım canım çatlama iğneside varmışelinde bana verecek pregnly varmış neden sölemedin diyor ne bilim aklıma gelmedi sanada lazımsa elinde vardı heralde 1 tane
evincim canım kahverengi leke tıbben adet sayılmayabilir fakat
dinen gelen akıntı beyazın dışındaki renklerde olursa cünüp olursun ve ilişki kesinlikle olmaz,fakat bu hal sende kaç gündür var?
eğer 10 günü geçtiyse 10 günden sonra ilişkiye girebilirsin namaz kılabilirsin,oruç tutup ibadet edebilirsin