Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

çok teşekkürler canım .güzel zeynebime yazdıgın için .biliyorum bu türküyü......sen neler yaptın canım.ne zaman adet olup başlıyorsun canım. benimde haftaya cuma adet olmam lazım. tedaviye başlayacaz ama pazartesi günü ortopediciye gidip parmagıma baktıracaz. eger ameliyat derse 15 tatılden sonraya kalır tedavi

kızlar dün çok akıntım vardı.böyle beyaz ve kremsiydi ama akıntımın aktıgını baya hissettim tuvalete gidip baktıgımda parmagımı baya dolduran akıntı geldi bende şüphelendim ve bolbol şeyhtik:kaydirigubbakcemile.8 gün sonra adet olmam lazım.yani18 aralıkta....bakalım neler olacak allahım hayra çıkarır inşallah

kuzunazcım tamda zeynebimi anlatan bir türküymüş.güzel kızım zeynebim kefeni giyip gelin olmuş gibi gitti.türküde yazdıgın gibi (zeynebe gidemem yollar pek ırak ) dedigin gibi çoook uzakta artık kızım.ve yazdıgın gibi içerim yanıyor dışarım serin dedigin gibi bu da aynı ben oluyorum.ömür boyu içerimi yakan bir yara olacak. ama rabbim nasıl sabır veriyor.öldükten sonra yaşayamam sandım.sakinleştirici yapılmıştı.oyyy rabbim bi daha yaşatmasın.şimdi de unutamıyorsun ama derler ya şuram yanıyor dedikleri gibi benimde bagrım yanıyor .kim bilir gelecekte neler bekliyor .artık bende gülmeyi unutur oldum ve artık mutlu olup gülmek istiyorum

arkadaşlar yoksunuz bende çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın akşam girerim canım arkadaşlarım

benimde yemek odamda kırmızı organze bir tülüm var onu bende ütülüyorum mecburen ki istediğin kadar sıktırma organze tül kırışıyor hemde çok kırışıyor haklısın

ayyy canım bende manyak gibi bütün tülleri organze almışım canım çıktı çıkart yıka ütüle geri taak bilmem ne şu an bitik haldeyim -tatlicadiarzu-
bu arada inanılmaz sancım var ve yapışkan akıntım var bugün kesin çatladı yumurtam çünkü sabah ateşimi ölçtüm yüksek çıktı hadi inşallah Allahım....

canım benim Allah sana sabırlar versin ben 1 günlük bebeğin ayrılığına dayanamadım hayat durdu sandım banada sakinleştirici vurdular kendimden geçmişim
Allah bilir sen ne haldeydin :teselli:
hastanaden çıktık gözlerim şişti arabaya bindik arabanın arka camından hastaneeye baktım dedim ben burdan böyle eli boş çıkmayı hayal etmemiştim dedim hıçkıra hıçkıra ağlamak deyimi vardır ya aynen işteee...

benim ne halde oldugumu bütün ailem görmüştü canım.ha bire zeynebim canım kızım güzel kızım diye sayıkladım durdum gözümün yaşını hiç durduramadım ama allah gerçekten dayanma gücü veriyor.rabbim zeynebimi aldı ama inşallah rabbim yeniden verp yüzümüzü güldürecek.işte böyle güleriz sizede bu güzel haberi verip sevindiririz:kaydirigubbakcemile3.sonrada oturur böyle bebişimize yelek yaparız:::hulya:inşallah güzel haberi eşime söledikten sonrada böyle öpecem:Şeniz

,nşallah bu ay kendiliginden verir rabbim.yoksa parmagım işleri biraz bozar gibime geliyor

ayyyy ben o haberi bi vereyim eşime o görsün hamilelik nasıl olurmuş
çayımı sütümü yemeğimi ayağıma getirtcem :roflol:
ilk hamileliğimde hiç naz yapmadım bu sefer yapcam
örgü falanda yapmam artık bebeğim doğsun ondan sonra alırım herşeyi
zaten kız olursa herşeyi hazır mendilinden yüz örtüsüne kadar hemde iğne oyalı
bide böyle yiyip şişko olacak göbişlerimiz cokacimcoook :CüvCüv:
sonrada doğuma gidecez böyle olacazdelikafadulden

parmagımın altına dondurma çıbıgı gibi bi çubuk bıraktı sonra gazlı bezle sarıp üzerinide bantla sarmıştı.kirlenince çıkardım şişi inmiş ama tam parmagımı yumamıyorum.bakalım ne diyecek.ilaç kullanmıyorum zaten doktor vermemişti.

ayy inşallah geçer canım ya :teselli:
ameliyat olursan aşılama işi ertelenecekmi?

evet canım bizimkide kız olursa hazır herşeyi annem içinden seçip kıyafetlerinin yarısını hep verdi.ama ilk önce çooook güzel bir zıbın takımı alırım.ama erkek olursa herşey lazım....evet bende hamile kalırsam eşimi yormak istemem ama biraz naz yaparım.birazda iş gösteririm ama yok demez yapar am yapmam derse oturdugum yerden şöyle yaparım::tomato:ama yok kız kıyamam eşime ::çok üzgünüm:

ayy inşallah geçer canım ya :teselli:
ameliyat olursan aşılama işi ertelenecekmi?
ameliyat deyipte canım ufak bir operasyon olur 1 yada2 dişik atılır herhalde öyle olursa erteleriz canım bi yandan parmagımın agrısını çekerken bi yandan tedavi zor olur canım

pazartesi günü belli olur canım.zaten cuma günüde adet olurum.ona göre bakarız

allah seninde benimde isteyenlerinde kucagını boş bırakmasın.rabbim hayırlı evlatlar versin herkese

benimde dün çooook akıntım oldu temelimizi dün attık.canım :kaydirigubbakcemile

haklısın öyle dedğime bakma bende kıyamam aşkıma :1hug:
ama kendisi bana söylüyor hamile kalırsan erşey farklı olacak diyor
doğum yapana kadar araba kullanamıcakmışım
fazla iş yapmıcakmışım,pc den uzak duracaksın diyor
bide annelerimiz babalarımız kardeşlerimiz bide yakın dostlarımız dışında kimse hamile olduğunu bikmeyecek diyo,

niye canım hamile oluncada dünya aleme söyle ....tabi eşinin dedigi dogru ben hamile olsam benim eşimde internete izin vermez ama arada girerim sizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…