Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım.....meraba ....hoşgeldin prlanta...
hiçte kolay değilmiş.....okuyunca...
bu arada kuzucum nice mutlu yıllara canım
inşaallaaah eşinle çoluğunla çocuğunla mutlu bir ömür geçirir tonton bi nine olursun canım
ayşecim çok geç bir saatte yazmışsın bunu canım ama keşke görüp o saatte yazabilseydim çünki muhtemelen bugün girmezsin canım sana kesinlikle tülleri ütülememeni öneririm ben asla ütülemem canım yıkarım sıkmaya geçince hemen kapatır çıkarır makineden asarım yani sıktırmadan ama en son bayramda da yıkadığımda bütün sıkmalarını atladım o yüzden makineden çıkardığımda sular akıyordu o halde astım parkeler ıslandı parkeler kalkacak diye korktum kaydirigubbakcemile3 sen sakın ölede yapma çok az sıksın hemen as ıslak ıslak ölece kurursa kırışmaz ama ütü mahveder tülleri sarartır
kahverengi lekeler adet sayılmıyomuş kayracım öle demişti.
CANIM benim tüllerim beyaz değil zaten krem ,hem yeni organze tüller sararmıyor hemde ben çoook düşük ayarda ütülüyorum,o metodu hemen hemen her ev hanımı uygular bende fazla sıktırmıyorum ama yinede kırışık gibi geliyor bana dayanamıyoum,daha öncede söylemiştim kırışlıklığa karşı fobim var :))
hoşbuduk arkadaşlar..laelaelaelaelaebakalım bende katıldım sizlere hepinize teşekkür ederim:)
CANIM benim tüllerim beyaz değil zaten krem ,hem yeni organze tüller sararmıyor hemde ben çoook düşük ayarda ütülüyorum,o metodu hemen hemen her ev hanımı uygular bende fazla sıktırmıyorum ama yinede kırışık gibi geliyor bana dayanamıyoum,daha öncede söylemiştim kırışlıklığa karşı fobim var :))
kızlar bu arada bileniniz varmı arnavut güzeline ne oldu çok merak ediyorum:)