Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Bu akşam yine dualarımdasınız
Şimdi izninizle gidiyim bi duş alayım, abdest alayım biraz dua okuyayım hepimize :Saruboceq:

bu arada kuzucum nice mutlu yıllara canım
ınşaallaaah eşinle çoluğunla çocuğunla mutlu bir ömür geçirir tonton bi nine olursun canım

ayşecim çok geç bir saatte yazmışsın bunu canım ama keşke görüp o saatte yazabilseydim çünki muhtemelen bugün girmezsin canım sana kesinlikle tülleri ütülememeni öneririm ben asla ütülemem canım yıkarım sıkmaya geçince hemen kapatır çıkarır makineden asarım yani sıktırmadan ama en son bayramda da yıkadığımda bütün sıkmalarını atladım o yüzden makineden çıkardığımda sular akıyordu o halde astım parkeler ıslandı parkeler kalkacak diye korktum kaydirigubbakcemile3 sen sakın ölede yapma çok az sıksın hemen as ıslak ıslak ölece kurursa kırışmaz ama ütü mahveder tülleri sarartır

CANIM benim tüllerim beyaz değil zaten krem ,hem yeni organze tüller sararmıyor hemde ben çoook düşük ayarda ütülüyorum,o metodu hemen hemen her ev hanımı uygular bende fazla sıktırmıyorum ama yinede kırışık gibi geliyor bana dayanamıyoum,daha öncede söylemiştim kırışlıklığa karşı fobim var :))

kahverengi lekeler adet sayılmıyomuş kayracım öle demişti.

evincim canım kahverengi leke tıbben adet sayılmayabilir fakat
dinen gelen akıntı beyazın dışındaki renklerde olursa cünüp olursun ve ilişki kesinlikle olmaz,fakat bu hal sende kaç gündür var?
eğer 10 günü geçtiyse 10 günden sonra ilişkiye girebilirsin namaz kılabilirsin,oruç tutup ibadet edebilirsin

hoşbuduk arkadaşlar..laelaelaelaelaebakalım bende katıldım sizlere hepinize teşekkür ederim:)

kızlar bu arada bileniniz varmı arnavut güzeline ne oldu çok merak ediyorum:)

CANIM benim tüllerim beyaz değil zaten krem ,hem yeni organze tüller sararmıyor hemde ben çoook düşük ayarda ütülüyorum,o metodu hemen hemen her ev hanımı uygular bende fazla sıktırmıyorum ama yinede kırışık gibi geliyor bana dayanamıyoum,daha öncede söylemiştim kırışlıklığa karşı fobim var :))

Haklısın ayşecim benikilerde yeni organizelerden
Sıktırmasam da kırışık çıkıyor
Bende mecburen o koca tülleri ütütlüyorum maalesef
ve kimse tercih etmesin diyorum

benimde yemek odamda kırmızı organze bir tülüm var onu bende ütülüyorum mecburen ki istediğin kadar sıktırma organze tül kırışıyor hemde çok kırışıyor haklısın

Back