Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

adetime 4 gün kaldı inş. olmamda bu ay hamiş olurum ben çok inanıyorum şu uyus doktara inat ALLAHım nolur dualarımı kabul et.....

kayracım hepsi süper bizde yaptırırız bakarsın böle eşim dedi olursa bu beğendiğin modellerden yaptırırız ki kuzeni mobilyacı cilacı filan o bakımdan inşallah olurda herkese nasip eder rabbim

oo şanslısınız inşallah ocakta müjdeli haberi alıp model beğenmeye başlarsın canım inşalllaaaahhh

evinciğim kahverengi lekeler adet sayılıyorsa eğer adetliyken ilişki kesinlikle günah ve yasak olduğu için dinimizde yapmamalısınız ama eğer kahverengi lekeler adet sayılmıyorsa o senin tercihinle doğru orantılı olabilir

kahverengi lekeler adet sayılmıyomuş kayracım öle demişti.

eşim zatureyi atlattı keçiboynuzunuda 1 aydan fazladır içiyo şu son gittiğimiz doktor asla olmaz uğraşmayın diyeli sperm analizi yaptırmadık ama ben inanaıyorum bizim bebeğimiz olacak....

4 Şubat 2008

Öncelikle sitenizi çok beğendiğimi ifade etmek isterim. Bende eşime evlilik yıldönümünde bir sürpriz yaptım. onunla ilk tanıştığımız günlerde çektirdiğimiz resmi arşivden buldum ve onu puzzle yaptırdım. bu puzzle eşime sunduğumda çok hoşuna gitti. ALINTIDIR KUZUCUMA

eşim zatureyi atlattı keçiboynuzunuda 1 aydan fazladır içiyo şu son gittiğimiz doktor asla olmaz uğraşmayın diyeli sperm analizi yaptırmadık ama ben inanaıyorum bizim bebeğimiz olacak....
inşallah canım rabbim en kısa zamanda nasip eder bebişini canım

şu an bende sadece adet belirtisi canım gerisini bilmiyorum hamileliktede olailiyormuşşş

inşallah güzelim tam aşılama yapılacakken bunu öğrenseniz ne güzel olur benimki hayal ama gerçekte olabilir başka insanlara defalarca olmuş inşalllaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…