- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
hmm sağoll canımm yaa bilmiyorumm eşimde çok istiyo bende ama buu off bir haftadır bitedii yaacanım adet döneminde değilsin daha ama kahverengide olsa akıntın var mikrop kapabilirsin riske atma kendini
bide senin ikizse canım ne güzel olur odalarıda harika olur ayrı yataklar mı yaptıracaksınız o zaman canım
hmm sağoll canımm yaa bilmiyorumm eşimde çok istiyo bende ama buu off bir haftadır bitedii yaa
kayracım hepsi süper bizde yaptırırız bakarsın böle eşim dedi olursa bu beğendiğin modellerden yaptırırız ki kuzeni mobilyacı cilacı filan o bakımdan inşallah olurda herkese nasip eder rabbim
hmm sağoll canımm yaa bilmiyorumm eşimde çok istiyo bende ama buu off bir haftadır bitedii yaa
adetime 4 gün kaldı inş. olmamda bu ay hamiş olurum ben çok inanıyorum şu uyus doktara inat ALLAHım nolur dualarımı kabul et.....
o zaman ranzalı yaptırırım büyüyene kadar asagıda beraber yatarlar ev iki taneyi yaptırmaya pek müsait değilde
yok canımm yaa okadar yoğun değil hatta çokk az az geliyoakıntı çokmu adet yoğunluğuna yakın bi yoğunluktamı geliyo
kahverengi lekeler adet sayılmıyomuş kayracım öle demişti.evinciğim kahverengi lekeler adet sayılıyorsa eğer adetliyken ilişki kesinlikle günah ve yasak olduğu için dinimizde yapmamalısınız ama eğer kahverengi lekeler adet sayılmıyorsa o senin tercihinle doğru orantılı olabilir
kahverengi lekeler adet sayılmıyomuş kayracım öle demişti.
inşallah canım rabbim en kısa zamanda nasip eder bebişini canımeşim zatureyi atlattı keçiboynuzunuda 1 aydan fazladır içiyo şu son gittiğimiz doktor asla olmaz uğraşmayın diyeli sperm analizi yaptırmadık ama ben inanaıyorum bizim bebeğimiz olacak....
kıslar alnım sivilce doldu ya hiç böle olmazdım
sivilce yumurtladığının mı yoksa hamileliğin belirtisimiydi canım
şu an bende sadece adet belirtisi canım gerisini bilmiyorum hamileliktede olailiyormuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?