Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Kayra sen de bu topiğin olmazsa olmazlarındansın kuzucum gibi opuyorumnanaktan
hoşgeldin tekrar

sağol canım benim hoşbuldum sen ve diğer kızlarda öyle hepinizi arıyorum gelemdiğinizde merak ediyorum o yüzden hamile kalıncada bırakmayın bizi olurmu canlarım:asigim:a.s.

canım cım ben açıkçası çok fazlada ümit bağlamıyorum aşılamadan sonuç alamayan bir sürü insan gördüm bu yüzden çok umut bağlamıyorum ama üzülürüm tekrar para biriktirmem zor olur yani onada üzülürüm eşime keçi boynuzu kürü uygulamıyorum açıkçası aşılamaya gelince gideceğim merkez de spermler 2 gün üst üste aşılanıyor zaten ama ilişkiyede girerim onuda düşünüyorum zaten allahım inşalllah nasip eder sanada banada benim umut bağlamak derken umudumu sadece rabbime bağlıyorum herşey vesile bu zamana kadar olmadı belkide bana bu tedavi bir vesile olacak

noluyo kızlar yaaa neden böyle baygınsınız hepinize bendeki enerjiden üfledim
coşalımmm hep birlikte:lepi:delikafaduldendelikafadulden

KUZUCUM AŞKINLA ÖMÜR BOYU MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU BOL ÇOCUKLU BOL TORUNLU UZUUUUUN BıR HAYAT DıLERıM CANIM BENıM KALBıNıN TEMıZLıĞıNE LAYIK BıR YAŞAM DıLERıM EŞıNLE a.s.

sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını
omuzuna koyabilmekse eğer,
sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer,
SENı SEVıYORUM....

* * * * *

sevmek; senle iken yere daha sağlam
basabilmekse eğer,
sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi
hissetmekse eğer,
sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer,
SENı SEVıYORUM

* * * * *

sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer
sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle
seni ısıtmaksa eğer,
sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer,
SENı SEVıYORUM

* * * * *

sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin
kopmasıysa eğer,
sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan
bakabilmekse eğer,
sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer,
SENı SEVıYORUM
KUZUCUM ŞııRDE BENıM SıZE HEDıYEM OLSUN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…