Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kuzucum evinci m alp cım ve ayçacım ordamısınız kızlar

ee gerçekten yuhh ama ee bayram boyunca zaten birlikteydiniz... bu arada sen tedavini naptın iğneni vurunmuşmuydun.

bende burdayııııııım delikafadulden
ama çıkıyom şimdilik
artık akşama görüşürüüüüüüz
çok öptüüüm hepinizi kıslaaaaaaar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canım hoşgeldin ama kayracığım artık sende tavrını koy yani olmuyor böle klava:

evet evincim biz üçüncü günü döndük bayramın dün sabah kapı çaldı bi baktım şok oldum ama yapıcak bişey yok gelmişler şükür bugün gittiler iğnemi yaptırmadım canım çünkü bayramda çiftlikte çok kalabalıktık abdest alma sorunu olucaktı o yüzden bakalım bu aya kaldı rabbim nasip ederse senin regle gelince ne yapıcaksın iğne filanmı canım

bu arada alpy ciğim sana günaydın diyemedim canım sen nasılsın

yavruceylancım nasılsın neden hemen çıkıyosun bi hasret giderseydik güzelim neyse kendine iyi bak rabbime emanet ol

günaydın canım hoşgeldin ama kayracığım artık sende tavrını koy yani olmuyor böle klava:

günaydın güzelim onlar pek tavırdan anlamıyolar koydum tavrımı çoğu zaman ama fayda etmediki kendimi sıkıyorum o zaman daha çok stres oluyorum oluruna bıraktım haftaya görümceme kalmaya gelicekler kışı orda geçirecekler ama yine bizede gelirler kesin offf offffffffff

yok beklicemm öölee yaa artık acelede etmiyorum.çünkü evde biliyosunuz sorunlarımız var. e ister istemez eşimle banada yansıyo. o yüzden o stresin arasında hamile olmak istemem.. o yüzden acele etmiyorum.allah nezman verirse artık.. ama bu ay hamiş kalmam imkansız gibi. aslınca bu ilacı kullandım ilacın etkisiyle kolay kalabilirim ama bu ay yumurtlama günlerimde ilişkiye giremiycem. o yüzden allaha kalmış yani

hemde tavrını koysanda fazlasını diyemezsin sonuçta gelme diyemezsin eşinin ailesi çünkü.bu sefer eşinle sorun yaşarsınız..ama onların anlayış göstermesi lazımm yani onların anlaması lazımm bu ne bölee yaa.

kıslar ay durun şok oldum ya patronumun bir arkadaşı vardı yani şöyle 45 yaşlarında dır en fazla adam uzun boylu babayiğit gepegencecik adam arefe gününden bir gün önce buradaydı o gün burdan gitti adam kalp krizi geçirmiş arefe günü defnetmişler patronum söyledi şimdi adamın hiç bir şeyi yoktu ya allahım hayat pamuk ipliğinde ya çok şaşkınım ama işte hayat böyle allahım imanla alsın canımızı ölümünde hayırlısını versin çok zor allah ani ölümlerden saklasın bizi sevdiklerimizi yakınlarımızı hayat çok boş ya

kasım ayı bitmeden son bombasını patlattı yaniii hee genee öfff şu kasım ayıı yaa.. allah yakınlarına sabır versin.mekanı cennet olsun ne diyim.

ALLAH rahmet eylesin ailesine sabır versin kuzucum hayat çok kısa ve bir saniye sonrasına garantimiz yok ben bazen çok kızıyorumya kayınvalidelere e sonra bi düşünüyorum yaşlılar onlar veya biz heran vefaat edebiliriz kimseyi kırmaya üzmeye değmez üç günlük dünyada ama onlarda biraz evincimin dediği gibi azcık anlayışlı olabilirler ama işte değiller rabbim yardım etsin hepimize hayırlı imanlı ölümler nasip etsin bizlere

kasım ayı bitmeden son bombasını patlattı yaniii hee genee öfff şu kasım ayıı yaa.. allah yakınlarına sabır versin.mekanı cennet olsun ne diyim.

sorma canım allahım bizlere böyle acılar göstermesin ne yapalım

kızlar selam herkese iyi haftalar
yokmu yeni hamiş haberimiz önceki sayfaları okumadım henüz.
benimde antalyada bi arkadasım vardı 6 yıl olmustu evleneli guatr hastalığı vardı aynı zamanda bir sürü kisti vardı. doğum kontrol ilaçları cokda kilo aldırmıstı kilo alıyorum diye ilacı bırakmıs. o arada babası yurt dısında calısıyodu o gelmiş admacağız gırtlak kanseri olmus hastanede yatıyo şimdi o arada arkadasımda dr a gidiyor halsizlikten 2-3 gün yatıyor bile sonra dr bi test yapıyor 8 haftalık hamile.
kist falan yokmus tertemiz görünüyormus ama yazık sevinemedi bile babasından dolayı. onun için kızlar bi kere daha anladımki allah hayırlısını versin. doğru zamanda allahım ağız tadıyla sevindirmeyi nasip etsin.

haklısın kayracığım ne diyelim valla ben şok oldum başım ağrıdı resmen insan inanamıyor yani hani yakınım değil bişi değil ama sapasağlam adam gülüp konuşurken o gün 2 saat sonra ölüyor bunlar bir ibret bize aslında allahım günahlarımızı affetsin o tarafa götüreceğimiz tek şey amellerimiz neyse bu konuyla sizi sıktım allah böle haberleri bizden uzak etsin inşallah biz bebişlerimizi düşünelim mutlu olalım biraz değilmi

kuzucum ve bubuş cum haklısınız neyse rabbim bize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzucum ayşe armanın bi yazısını alıntı yapmıştı önceki sayfalarda okudunmu canım

çokk haklısın allahım her şeyin hayırlısını versin çok zor ya

kuzucum ve bubuş cum haklısınız neyse rabbim bize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kuzucum ayşe armanın bi yazısını alıntı yapmıştı önceki sayfalarda okudunmu canım

valla gördüm canım ama ne yalan söyleyeyim okumadım o kadar uzun kalamadım çünki

kıslar bizim dükkanın üst katında cekyat vardıbiraz uzanmıstım bulantı gecsın diye uyuya kalmısım :roflol:eşim uyandırdı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…