Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

hayırlı sabahlar kızlar bakıyorumda unutulmuşum kimse yazıma cevap yazmamış
yavru ceylancım kayracım nasılsınız kuzu hiç girmemiş onun bayram telaşı vardır şimdi
bende kayınvalidemlerde olduğum için çok giden gelen oluyo bugün oturabildim ancak
kızlar akıl verin bana ben bu ferlitaid'i ne zamana kadar içicem
adetimin 3.günü başladım günde 3 tane içicem doktoruda tedaviyide bitkiselleride bıraktım...
bu ilacı denicem olmazsada aşılama yaptırcam çok yoruldum artık etrafımdaki bütün yeni gelinler hamile arkadaşlarım doğum yaptı bi tanesi yine hamile ne yapayım Allah hayırlşısını versin asla isyan etmem ama insan bi defa evadın tadını alınca daha çok istiyor bu dayanılmaz bi acı demekki imtihanım bitmemiş devam ediyor....
Cenabı ALLAH bu süreçte cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...bizleri sabırla donatsın....

Aşkooolsuuuuun Ayşecim
seni nasıl unuturuz lmaz:
Hatta kayeacımla çok üzüldüğümüzü söyledik adet olmana
OlsunRabbimden hayırlısı canım benim sıkma canını :1hug:
Yeni maçlara hazırlanmaya bak
biliyorum bir sürü millet hamile ya da yeni doğum yapmış ama napalım
Rabbim bize de nasip eder inşaaaallllaaaaaaah :Saruboceq:
Gel artık da sohbet edelim
opuyorumnanaktan

selam mızmızcım benımde tüplerim tıkalıydı denedım op vıksı elmayagını cok fazla yakmadı papatya kaynattım buharında oturdum civanpercemi kaynattım buharında oturdum kaplıcaya gıttım maydanoz süt buharonda oturdum birde brokoli kürü kullandım ibrahim saracoglu tavsıye ettı mail yollamıstım doktorlar bana kesınlıkle tüp bebek demişti Allah a şükür hamileyim şuan hemde normal yoldan ama hangısının işe yaradıgını bilmiyorum cok sey denedım

günaydın kıslar nasılsınız bayramıız nasıl gectı tatilden sonra işe gelmek baya bi zor oldu dogrusu

günaydın canımmm evet öylee oldu birazz bebişler nasıll accep

günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsunopuyorumnanaktan

günaydıınn bayram şekerlerii kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

onlar iyide bende mide bulantıları basladı 2 gündür sadece cubuk kraker yiyebiliyorum baska sey yok kokuyor yemekler

onlar iyide bende mide bulantıları basladı 2 gündür sadece cubuk kraker yiyebiliyorum baska sey yok kokuyor yemekler

canım idare edeceksin artık bu arada sana hamiş yazıcam da listede ikizlerden emin olunsun ondan sonra diyordum ben ikizlerine hamiş yazmak istiyorum ama o kadar da bekleyemem 10 gün filan kaldı dimi ben en iyisi hamiş ve ikiz olabilir yazayım

aralıgın 10 da gidicem o zaman belli olacak işte tam on gün var

kızzzzlllaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldim çok özledim hepinizi nasılsınız bakalım dünyanın en güzelll ANNE adayları bu arada inanmıycaksınız hatta yuhhh artık diyceksiniz ama dün yine kayınvalidemler geldi şimdi gittiler şükür kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…