ya arkadaşlar kızımın resmini bırakacaktım olmadı resim büyük diye kabul etmedi.sizede gösterecektim ama olmadı.sizlerde benim ailem gibi oldunuz.
günaaydın kuzucummm kayracım evincim neşecim...
kuzu çocuğu ölen birine nispet yapmazlar ama bu kadın görünce üzülürmü diyede düşünmezler
bazen böyle düşüncesiz insanlar var bence bi yere emanet edebilir bi süreliğine
neşeyi çok iyi anlıyorum benim bebeğim öldüğünde eşimin bi çok arkadaşı bebekliydi ben üzülmeyeyeim diye gelmediler baş sağlığına
ben bi süre yeni doğmuş bebeklere bakamadım sevemedim
ama şimdi seviyorumda kucağımada aalıyorum elhamdüllillah etrafımdaki insanlarda çok anlayışlı şu an yeni doğum yapan 2 tanıdığımız var ikiside ne zaman görüşsek bebeği getirip benim kucağıma koyuyo ayşe al sevebilirsin diyolar ben yanlış anlamıyım diye
ama onlar kadar olmayanlarda bebeği kucağımdan kaçıranlarıda bilirim ben
günaaydın kuzucummm kayracım evincim neşecim...
kuzu çocuğu ölen birine nispet yapmazlar ama bu kadın görünce üzülürmü diyede düşünmezler
bazen böyle düşüncesiz insanlar var bence bi yere emanet edebilir bi süreliğine
neşeyi çok iyi anlıyorum benim bebeğim öldüğünde eşimin bi çok arkadaşı bebekliydi ben üzülmeyeyeim diye gelmediler baş sağlığına
ben bi süre yeni doğmuş bebeklere bakamadım sevemedim
ama şimdi seviyorumda kucağımada aalıyorum elhamdüllillah etrafımdaki insanlarda çok anlayışlı şu an yeni doğum yapan 2 tanıdığımız var ikiside ne zaman görüşsek bebeği getirip benim kucağıma koyuyo ayşe al sevebilirsin diyolar ben yanlış anlamıyım diye
ama onlar kadar olmayanlarda bebeği kucağımdan kaçıranlarıda bilirim ben
Merhaba kizlarrrrr.uzunca bir süre giremedim siteye.çok özledim sizleri.
En son girdiğimde kuzucum sen adet olamiyordun.bu ay böğürtlen ise yaramadı mı sende .Bence sen stres yaptın buay esinden dolayı o nedenledir.
Adalex hamileymis çok mutlu oldum.girmiyormu siteye artık.
Kızlar bende böğürtlen kullandım her sabah bugün 20. Gunü adetimin ama anlamadım yumurtladimmi diye.yumurta aki kıvamında olmadı hiç.kısmet bakalım nolcek?
günaydın canım nasılsın bakalım ne zaman yest yaptırcaksın bekliyorum canım
kuzunazcım ben ilaçsız adet olamıyordum bu ay hayıt tohumu ve bögürtlen kökü içiyorum acaba adet olurmuyum.adet olunca tedaviye başlayacaz
günaydın ayşecim canım söylediklerine katılıyorum.yaa benim eltim çocugum öldü 3. ayında hamile kaldı şimdi 3.5 aylık hamile ve 3. çocugu.....ben insanları artık anlamakta çooook zorlanıyorum.dünkü misafir çocukları durup durup annelerini öpünce hiç dayanamadım
günaydın ayşecim canım söylediklerine katılıyorum.yaa benim eltim çocugum öldü 3. ayında hamile kaldı şimdi 3.5 aylık hamile ve 3. çocugu.....ben insanları artık anlamakta çooook zorlanıyorum.dünkü misafir çocukları durup durup annelerini öpünce hiç dayanamadım
tühh halaya gec kalmısım bankaya gittiydim elek.faturası yatırmaya
neşeciğim bak şimdi gerçektende ben senin yaşadııklarını yaşasaydım ki allah göstermesin biri çocuğunu öpse veya çocuk annesine sarılsa bende çok üzülürdüm allah kimseye böyle acılar yaşatmasın senin durumun çok zor 2 sene evladınla zaman geçirdin 9 ay karnında taşıdın onun yürüdüğünü konuştuğunu bile gördün bu çok zor bu yüzden üzülmende normal ama insanlar bunu düşünemeyebilir ki aynı o insanların durumunda olsan sende düşünemeyebilirdin çünki ancak yaşayan bilir ve allah kimseyede yaşatmasın ama mesela eltin hamile kalmış evladının yasını ancak sen tutabilirsin hiç unutmazsın onu kaç tanede olsa unutmazsın ama herkes senin gibi hissedemez sen annesin çünki o yüzden kimseye kızma içten içede olsa allahın gücüne gidebilir ve üzülme bile diyemiyorum çünki ateş düştüğü yeri yakar allah kimseyi böle yakmasın canım bak sen bile şu an çocuk için uğraşıyorsun demekki hayat devam ediyor o yüzden eltinin hamile kalması da normal ki allah nasip etmese o da hamile kalamazdı zaten
canım senin için bir halay daha çekeriz dert değil hem ayşede geldi bak hadi kıslar resimisin şerefine haydi halaya inşallah kan testi de yaptırsın listede hamiş yazacağım 2 hamiş olacak listemizde sonra 4-5 inşallah ayşenin de adını yazacağız bu ay hadi bakalım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayşecim hoşgeldin halaya katılmayacakmısın
canım senin için bir halay daha çekeriz dert değil hem ayşede geldi bak hadi kıslar resimisin şerefine haydi halaya inşallah kan testi de yaptırsın listede hamiş yazacağım 2 hamiş olacak listemizde sonra 4-5 inşallah ayşenin de adını yazacağız bu ay hadi bakalım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?