günaydıınnn umut dolu anne adayları ve annecikler
canım ben çıkıyorum artık
markete gidiyim misafir gelcekya akşama
hadi görüşürüz canım kendine iyi bak
bebeğimzide byby
kayram ne karışımı aldın hayırdır??
Tiryakcım az daha sabır geçecek inşaallaaah hayırlısıyla
Hilalim "afferin"
yola devam
alpy bebişimize ve kendine iyi bak
bubuş preseed hayırlı olsun
inşaallaah vesilen olur
Ayşe ve evin nerelerde???
bilen var mı kıslaar
Bi de tatlıkısı da göremedim???
günaydınn tatlımm
nasılsın görüşmeyeli?
çoookk şükür iyiyim canım benim uğraşıyoruz işte sen nasılsın güzel anne bebişimiz nasıl bakalım hissediyomusun artık pıt pıt diye tepki veriyomu
yok canım daha pıtpıtlarını ben hissedemiyorum ama bazen karın ağrısı sayesinde karnımda olduğunu hissettiriyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canımm benimm rica ederim ne demek.
kafana takılan bişey olunca yardımcı olurum hilalcimm lafı bile olmaz.
Eltin sana yakın mı oturuyo canım?
aslında çok yakın değil yani
dolmuşla gidilip geliniyo
tabi sürekli görüşemioz
çünkü çocukların okulu falan oluyo
bizim dümbelekler bugün analarının yanına gitcekte
bizde fırsatta görüşelim dedik:))))
ha kuşum son bişi soruyum sana
iş günü dediği hafta içi dimi kuşum???
ben pek anlamam çalışmadığım iiçin:)
hani belki onlar cumarteside çalışıyolardır dedim:)
alpycım nasılsın şehir dışından misafirim geliyo bi baktım çıkıyorum canım rabbime emanet olun yeğenimle karnın büyümeye başladımı arttık
Biz iyiyiz çok şükür canımm
sana şey diycektim jinekoloji bölümünde polikistik over topiğinde birisi yazmış pkolularda bebe aspiriniyle hamile kalınabiliyomuş,sonra senin için araştırdım netten aynı zamanda bebe aspirinini tiroit sorunu olanlara da hamile kalmaları için doktorlar tavsiye ediyomuş,bi araştır canım böyle hamile kalan çok olmuşş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aaaa bi ara bebek aspirinini okumuştum biyerlerde ama çok oldu aradada ağzıma atarım 1 tane severim dişime de iyi geliyo çok çok teşekkür ederim canım şu misafirleri bi atlatayım araştırırım iyice ALLAH razı olsun bitanem
canım benim sakın ihmal etme bakk özellikle tiroit sorunu olan ve bebe aspirini kullanıp hamile olan çok var.misafirlerin gitsin de iyice araştıralım belki de vesile olur canım.
öpüyorumm seni Allaha emanet ol opuyorumnanaktan
ALLAH binkere razı olsun beni bu kadar düşündüğün ve araştırdığın için çok sağol bitanem çok sevindirdin benii olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doktor bana tam olarak polikistik diyemiyor çünkü iki kez klomen kullandım yumurta oluşuyor çatlatma iğneleri yapılıyor yumurta çatlayıp kiste dönüşüyor ve gebelik olmuyor şişmanda değilim glucophage verdi ama düzenli kullanmasanda olur dedi çünkü şişman değilsin denildi. benim için önereceğiniz bir şey var mı acaba ? 4 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?