kızlar allah hepinizden razı olsun
dedimya ben daha halay malay çekemiom
bi keseyi görüp kalp atışalarını duymam lazım
içimde bişi varda boşmu dolumu bilmiom:)))))))
ne garip biriyim ben yaaaaa
herşeyim belirsiz:)))))))
hilalcim galiba sende hamilesin canım dur bende sana hallay çekeyim aynı zamana geldi hamileliğimiz allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kizlar yaa bisey sorcam size benim gecen ay adetim olmadi ya ee bu ayinda sonu geldi yani 30 oaqcakta olmam gerekiyordu olmadi ee simdide zamani geldi aslinda yani ayin sonu geldi bir saatir karnima tatli tatli agri giriyor cok belirgin deyil ama adet olucammiki ve bisey daha ben 15 ocakda gitmistim doktora ve baktiginda yumurtaliklarin kucuk kuck demisti ya bunun sebebi ne olabilir oofffffff ne biliyim yaa birden icim cok tuaf oldu kafamdan atmistim sikintiyi ama ne biliyim yinede aklimda galiba haaaaaaaaaaaa sogan kurune baslamak icin adet olup 3 gunu baslaman gerekiyormus ya ben simdi baslaasam olurmu
selam canım ne haber nasılsın kafan karışık anlaşılan
bu kür olayların bilmiyorum ben bilmiyorumkismile
yaa kafam karisikda deyil aslinda yani onceki kadar deyil enazindan biliyormusun ben kizim 1 yasindaken bir falci bana dediki senin ikinci cocugun olmuycak tedaviyle olucak cok gec olucak demisti bende aaammmaannn demistiim ama dogru cikti yaaaa
aman be güzelim onların dediğine inanacak olsak
bence amaaan demeye devam et allah korusun onlara inanamak gizli şirke giriyor
diye biliyorum bak yarın kandil ne güzel niyetler almışssın sen ne istiyorsan rabbimden iste gerisi boşşşşş ya bide kızına benim içinde dua ettirirmisin masum çocukların duaları daha makbul malumm
oofff yaaa neyse cikiyorum ben kimse yazmiyor ben birde bisey sormustum yaa istanbulda ii olan bir doktor tavsiye etmenizi istemistim sizden kimseden ses cikamdi ve asilama turkiyede kac paraya maal oluyor
oofff yaaa neyse cikiyorum ben kimse yazmiyor ben birde bisey sormustum yaa istanbulda ii olan bir doktor tavsiye etmenizi istemistim sizden kimseden ses cikamdi ve asilama turkiyede kac paraya maal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?