Bir çocuk tebessümü için oyuncak göndermek istiyorum..

hanlev35

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
151
2
641
46
Aydın
merhaba arkadaşlar kızım 3 yaşında ve hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren oyuncak işini abarttım ve koyucak yer bulamıyorum.diyorumki bildiğiniz bir yer varmı gönderebileceğim yada bu site vasıtasıyla toplanıcak oyuncakları belli noktalara göndermek içinde bişeyler yapmak istiyorum.bir çocuğun gülümsediğini görmek herşeye değer...internette araştırma yaptım fakat belli bir yer bulamadım hadi arkadaşlar hep beraber başlatalım bu olayı eminim sizinde evinizde fazlalık oyuncaklarınız vardır.gönderilecek yerleri bilen arkadaşlarımız mesaj yazsın,herkese faydamız olsun..:dance:

Çok iyi fikir gerçekten. Böyle bir yer bulursanız bende aranıza katılırım.Aslında aklıma bir fikir geldi seçtiğimiz, doğuda bir okulun anasınıfına gönderebiliriz.Ama araştırmak lazım.

Son düzenleme:
ben bu konuda gönüllü olabilirim.. doğudaki okullarla görüşüp.. iletişim kurabilirim.. ama dediğim gibi benim çocuk olmadığı için yollayamam.. eğer sizde onaylarsanız seve seve gönüllü olabilirim...

arkadaşar çok basit çocuk esirgeme kurumlarına verin muğladaymışsın sana en yakın ç.e.k. git tabi oyuncaklarıda yanında götür yönetimle konuş onlar seni çocukların yanına götürürler ve sen kendin vererek onların gülümsemesinide görmüş olursun

olabilir arkadaşım burada toplanıcak oyuncakları belirlenicek okullara gönderebiliriz okullarla iletişim kurabilirsen ben varım bu işte.mesela her ay 2 okul belirlenir ve 2 kişi bu okullara oyuncak gönderebilir.hem oyuncak alamayan çocuklara faydamız olur hemde biz oyuncaklarını nereye koyucaz derdinden kurtuluruz.:teytey:

arkadaşım bende çok isterdim ç.e.k. ulaştırmayı ama muğlanın bir ilçesindeyim ve bulunduğum yerde ç.e.k. yok.hem bu site vasıtasıyla faydalı olabileceğimizi düşünüyorum.keşke dediğin gibi çocukların tebessümünü kendim görebilsem.

benim var tanıdığım ,çocuklarının karınlarını anca doyurabilin.
adreslerini öğrenirsem buraya yazarım.yanlız kargo parasını bile karşılayamaz durumdalar.
ilginize teşekkürler arkadaşlar.minik yürekleri sevindirmek çok güzel bişey.

arkadaşım çok teşekkürler ben onlara yollayabilirim.adresi yazarsan ben kargo parasınıda öderim.zaten ihtiyacı olan gerçekten sevinicek çocuklara gitmesi benim için önemli olan.:1rolleyes:

Canım bahsettiğim aileyle ilgili gereken bilgileri özel mesaj olarak attım. Bu kadar ince fikirli bütün annelere teşekkür ediyorum..

arkadaşım ilgine teşekkürler en yakın zamanda yollucam bu platformda herkesin bir çocuk gülümsemesi için bişeyler yapabileceğine inanıyorum.

http://www.kardesinisec.com/

Bu listedeki okullara Her türlü yardımı yapabilirsiniz.Öğretmenler dağıtımı yapıyor.Sevgilerimle,iyi geceler.a.s.

HANIMLAR merhaba alamayan anneler için kıyafet topığı acmıştım ben.toplayıp hamiş annelere ulastırdım. cok olmasada geldı birseyler. dılerseniz var burada oyle anneler yollayın teslım ederım seve seve hemde.

Arkadaşlar bende böyle bir şey düşünüyordum dünden beri bendede fazla oyuncak ve eğitici bir kaç kitap var kızım 3,5 yaşında bir çok oyuncağı torbada dolapta duruyor tam böyle bir şey düşünürken bu msj okudum çokta mutlu oldum ilgilenen arkadaşlar varsa sevinirim benim fikrim doğudaki çocuklarayollayalım çünkü onların oyuncak alabilme gibi imkanları yok cevap bekliyorum

Ben Eylülün başında artvinin köy okullarından birine gönderdim.Şimdi yine birikti.Yine aynı okula göndermeyi düşünüyorum.2.dönem için farklı oyuncaklar olsun diye.Sende bir okul seç orayı ara ihtiyaça göre gönderirsin.

bende dayımın yeni dogan oglu için bebk kıyafetleri arıyorum kızlar böyle bi topik acmıstım oyuncak o kadar önemli diil kıyafet olursa daha ii olur ilgilenenlere tşk ederim :)

bende dayımın yeni dogan oglu için bebk kıyafetleri arıyorum kızlar böyle bi topik acmıstım oyuncak o kadar önemli diil kıyafet olursa daha ii olur ilgilenenlere tşk ederim :)

merhaba canım..dayının oğlu ne kadarlık ve kaç kg doğdu ?
benim bebeğim beklediğimden iri doğduğu için, hediye gelenlerle de birlikte dört-beş takım minik minik hastane çıkışlarım var çoğunu giyemedi öylece yepyeni duruyorlar..
senin açtığın topiği görmemiştim ben.. minik bebeğinize yollamak isterim küçülen cicilerimizi...

arkadaşlar benim ücretli olarak çalıştığım bi okul var ordaki çocuklar ve cevredeki ailelerin o kadar cok ihtiyacları varki ben biraz elimden geleni yaptım ama halen kıyafet oyuncak ve kırtasiye malzemesine ihtiyacımız cok ilgilenen olursa orhangazi ilköğretim okulu anasınıfı b şubesi adıyaman merkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…