bır bakalım, olmazsa çevremizde oyuncak alamayan ailelere verebiliriz.Şeniz
merhaba arkadaşlar kızım 3 yaşında ve hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren oyuncak işini abarttım ve koyucak yer bulamıyorum.diyorumki bildiğiniz bir yer varmı gönderebileceğim yada bu site vasıtasıyla toplanıcak oyuncakları belli noktalara göndermek içinde bişeyler yapmak istiyorum.bir çocuğun gülümsediğini görmek herşeye değer...internette araştırma yaptım fakat belli bir yer bulamadım hadi arkadaşlar hep beraber başlatalım bu olayı eminim sizinde evinizde fazlalık oyuncaklarınız vardır.gönderilecek yerleri bilen arkadaşlarımız mesaj yazsın,herkese faydamız olsun..:dance:
ben bu konuda gönüllü olabilirim.. doğudaki okullarla görüşüp.. iletişim kurabilirim.. ama dediğim gibi benim çocuk olmadığı için yollayamam.. eğer sizde onaylarsanız seve seve gönüllü olabilirim...
arkadaşar çok basit çocuk esirgeme kurumlarına verin muğladaymışsın sana en yakın ç.e.k. git tabi oyuncaklarıda yanında götür yönetimle konuş onlar seni çocukların yanına götürürler ve sen kendin vererek onların gülümsemesinide görmüş olursun
benim var tanıdığım ,çocuklarının karınlarını anca doyurabilin.
adreslerini öğrenirsem buraya yazarım.yanlız kargo parasını bile karşılayamaz durumdalar.
ilginize teşekkürler arkadaşlar.minik yürekleri sevindirmek çok güzel bişey.
merhaba arkadaşlar kızım 3 yaşında ve hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren oyuncak işini abarttım ve koyucak yer bulamıyorum.diyorumki bildiğiniz bir yer varmı gönderebileceğim yada bu site vasıtasıyla toplanıcak oyuncakları belli noktalara göndermek içinde bişeyler yapmak istiyorum.bir çocuğun gülümsediğini görmek herşeye değer...internette araştırma yaptım fakat belli bir yer bulamadım hadi arkadaşlar hep beraber başlatalım bu olayı eminim sizinde evinizde fazlalık oyuncaklarınız vardır.gönderilecek yerleri bilen arkadaşlarımız mesaj yazsın,herkese faydamız olsun..:dance:
Arkadaşlar bende böyle bir şey düşünüyordum dünden beri bendede fazla oyuncak ve eğitici bir kaç kitap var kızım 3,5 yaşında bir çok oyuncağı torbada dolapta duruyor tam böyle bir şey düşünürken bu msj okudum çokta mutlu oldum ilgilenen arkadaşlar varsa sevinirim benim fikrim doğudaki çocuklarayollayalım çünkü onların oyuncak alabilme gibi imkanları yok cevap bekliyorum
bende dayımın yeni dogan oglu için bebk kıyafetleri arıyorum kızlar böyle bi topik acmıstım oyuncak o kadar önemli diil kıyafet olursa daha ii olur ilgilenenlere tşk ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?