Bir çocuk sahibi olupta ikinciye hamile kalamayanlar

Merhaba benim de bir oglusum var. Uzum zamandir ikinciyi istoyoruz ama olmuyor. En sonunda asilamayi denedik. Bugun altıncı gunum. Ama umidim yok. Hic bir belirti yok. Artik oglusuma gelsin bir kardes. Ilk hamileligimde hic sorun yasamamistik ikinci ayda hamile kalmistim. 2 sene oldu hic bir neden yok. Ama olmuyor.

Merhabalar ben ve eşim de 1,5 yıldır 2. çocuk için hevesle bekliyorduk ama bir sonuc alamayınca doktora gıttım kan testlerı yaptırdım ve yumurtlamam dusuk cıktı dr tarlusal verdı sonrasında adetın bıtımınden sonra dun hgs cektırdım ve sol tupum tamamen tıkalı sağ tupum bıraz acık dr %10 şansın var dedı cok uzuldum hıc beklemıyordum ve bana dr bır ılac falan da vermedı 5-6 ay bekle bakalım hgs den sonra hamıle kalan olabılıyor dedı benım durumumda olupta hamiş olan varsa yazabılır mı ne yapmam lazım cok uzgunum

Tüpün acildimi hsg ile benimde aynen sen gibiydim ve acildi o ay hamile kalmistim

Ben hsg yı 10 gun once cektırdım Hsg sonrası sogan kurunu yapıyım dedım ona basladım ve kanamam durmadı adet kanamasına dondu tekrar dr a gıttıgımde bana hersey normal sogan dan dedı 3 gun sonra sogan kurunu bıraktım su an ılac kullanıyorum progestan kanamayı kessın dıye kesıldı de bakalım ınsallah benım kı de sızın kı gıbı olumlu sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…