- 2 Nisan 2015
- 124
- 30
- 42
-
- Konu Sahibi melekbirkan
Aynen canm bizdede ayni 3 yildir istiyoruZ su ezanlarin hürmetine rabbim gönderir meleklerimizine olur bir fikir verin ne yapmamlazım tahlillerde hiç bir sorun çıkmıyor nedensiz kısırlık diyorlar
Aynen canm bizdede ayni 3 yildir istiyoruZ su ezanlarin hürmetine rabbim gönderir meleklerimizi
Valla cnm 6 ay yapayim once corek otu kullansim o kadar dktrla yani 7 ayri dktr olamamasi icin bi neden yok diyo ama istersen ilac tedavisi dediler ben kabul etmedimnurduaa cnm sen her hangi bir bitkisel ürün kullandın mı olması için veya dr ne söylüyor?
Merhabalar ben ve eşim de 1,5 yıldır 2. çocuk için hevesle bekliyorduk ama bir sonuc alamayınca doktora gıttım kan testlerı yaptırdım ve yumurtlamam dusuk cıktı dr tarlusal verdı sonrasında adetın bıtımınden sonra dun hgs cektırdım ve sol tupum tamamen tıkalı sağ tupum bıraz acık dr %10 şansın var dedı cok uzuldum hıc beklemıyordum ve bana dr bır ılac falan da vermedı 5-6 ay bekle bakalım hgs den sonra hamıle kalan olabılıyor dedı benım durumumda olupta hamiş olan varsa yazabılır mı ne yapmam lazım cok uzgunum
Tüpün acildimi hsg ile benimde aynen sen gibiydim ve acildi o ay hamile kalmistimMerhabalar ben ve eşim de 1,5 yıldır 2. çocuk için hevesle bekliyorduk ama bir sonuc alamayınca doktora gıttım kan testlerı yaptırdım ve yumurtlamam dusuk cıktı dr tarlusal verdı sonrasında adetın bıtımınden sonra dun hgs cektırdım ve sol tupum tamamen tıkalı sağ tupum bıraz acık dr %10 şansın var dedı cok uzuldum hıc beklemıyordum ve bana dr bır ılac falan da vermedı 5-6 ay bekle bakalım hgs den sonra hamıle kalan olabılıyor dedı benım durumumda olupta hamiş olan varsa yazabılır mı ne yapmam lazım cok uzgunum
Tüpün acildimi hsg ile benimde aynen sen gibiydim ve acildi o ay hamile kalmistim