Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bir çaresi yok mu bunun???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

jennyjenny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
136
6
38
Saçlarım ince telli ve tiftikli bir gorunumu var .Bir türlü saçlarımı gurleştiremiyorum.O kadar bakım yapmama rağmen çok sağlıksız bir goruntusu var.Hani Barbie bebeklerin saçları var ya kuru ve tiftikli ,aynen öyle plastik gibi.Her hafta düzenli olarak bakım yağları ve ısırgan otu,at kuyruğu gibi otların hepsini karırştırıp bakım yapıyorum.Tarifini bi yerden almıştım.3 günde bir onu uyguluyorum.İçten de takviye olsun diye biotin vitamin kullanıyorum.2 aydır .Saç çıkmayan yerlerde saç çıkmaya başladı ufaktan ama gorunuşte hiç bir değişiklik yok.Her gün daha da kotuleşip kırılmaya devam ediyor.Düzenli kuaföre gidip aldırıyorum ama şöyle bir durum var saçımın tek uçları değil tepeleri bile kırık.Anca kazıtmam lazım gitmesi için o da imkansız.Saçımda boya da yok ne yapacağımı şaşırdım.Kan tahlillerimde normal çıktı

bende aynı durumdan muzdaribim.benim 10 sene önce şuan olduğunun 10 katı saçık vardı.sırf değişiklik olsun diye boyadım ve sonra saçık dökülmeye başladı,azaldı.daha da düzelmedi,kafamda iki üç tüy saçla kaldım.uzun süredir boyamıyorum saçımı ama senin gibi bir türlü yoğunlaştıramıyorum.geçen sene şampuanıma kadın doğum kapı kattım,dökülmesi durdu,biraz canlandı ama bırakınca tekrar dökülmeye başladı.bende dört gözle bekliyorum yok mu bir tavsiyesi,tecrübesi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…