How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bir çare

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
Kızlar ewlendigim gece regl oldum. 1hafta bekledik sonra denemelere basladık. benden kanama gelıyordu fakat zardan degil kenarlardan hemen itiyordum eşimi. kendisi okdr anlayıslıki sagolsun hiç bir gün kırmadı beni. bazen hic denemedik bazende baslangıcta pes ettim geri çekildi. 1ay 8 günlük evliyim ve vajinismus korkusundan ölecegim ne olur bana yardım edinn birşeyler yazın nolur. kurtarın beni bu illetten:( Rabbime hergun dua edıyorumm ama cesaretim hiç yok. doktorda erken ve eşim gerek olmadıgı görüşünde ama ben o işteyken ya hiç olmazsa diye hergün aglıyorumm:

Kızlar ewlendigim gece regl oldum. 1hafta bekledik sonra denemelere basladık. benden kanama gelıyordu fakat zardan degil kenarlardan hemen itiyordum eşimi. kendisi okdr anlayıslıki sagolsun hiç bir gün kırmadı beni. bazen hic denemedik bazende baslangıcta pes ettim geri çekildi. 1ay 8 günlük evliyim ve vajinismus korkusundan ölecegim ne olur bana yardım edinn birşeyler yazın nolur. kurtarın beni bu illetten:( Rabbime hergun dua edıyorumm ama cesaretim hiç yok. doktorda erken ve eşim gerek olmadıgı görüşünde ama ben o işteyken ya hiç olmazsa diye hergün aglıyorumm:

canım mutlaka kadın dogum doktoruna git belkı vajınısmus degıldır fızyolojık bır problemın vardır....

vajınısmus bır erteleme hastalıgı ama eger bugun yarın dersen gercek bır vajınısmuslu olursun ki allah dusmanıma vermesın ........

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım.Hatta yaklaşık 2,5 ay sürdü.Eşim de doktora gitmek istememişti.Ben de kitap yurdundan vajinusmusla ilgili kitap aldım,oradaki egzersizleri yaptım.Artı bebe yağı kullandım.Ve sonunda oldu.Seni çok iyi anlıyorum.Çok zor bişey gerçekten.İnşallah sen de en kısa zamanda atlatırsın

Back