Buzdolapları ve Derin Dondurucular bir buzdolabı meselesi....

Maşallah cnim okurken sesli bir masallah dedim :KK70:
Bizde tam tersi iki kişiyiz dye dolabm standart yetiyor bize günde bir öğün pisiyor zaten. Inşallah ihtiyacına göre tavsiye edinirsin burdan :KK66:
Teşekkür ederim canım inşallah vallahi gözden çıkardım artık eziyet çekiyorum tatlı bile.yapamiyorum koyacak yer yok dihe

Öncelikle kk bayanları merhabalar ama lütfen amannnn sibelll yaaaa bu da dertmi millet kv görümce koca iş güç derdiyle uğraşıyor sen neyin peşindesin diyebilir haklı ama benim içinde bu çok büyük dert oldu.
Ve bir şey daha ablaların ablası şehirdaşım yüce gönüllü insan @Mune ablacım konum biraz kalabilirmi burada zira buzdolabimin içini görsen aaaaaa kız haklı vallahi dersin :-)

Şimdi asıl meseleme geleyim derdim buzdolabim. Malum yaz ayı herşey dolapta görünüşe göre biz sadece iki kişiyiz amma velakin dolabın içi tam 10 kaplan gücünde.
Daha detaylı açıklayayım bizim evde günde iki öğün yeniyor fakat eşim öğle yemeğini evde yediği için vede yemek istediği için biraz daha fazla yemek yapıyorum.
Yiyecek malzemelerimi haftalık olarak pazardan köylülerden aldığım için bazen beğendiğim şeyleri daha fazla alıp diğer haftalara kullanmak üzere dolaba tıkıştırıyorum .
Mesela şuan dolapta tam 10 kilo domates iki kilo yeşil biber iki kilo patlıcan uc kilo kozlenmek ixin bekleyen patlican kereviz dolmalık biber kapya biber köylü pazarından aldığım iki adet lahana yaklaşık 5 kg kadarda meyve bulunmakta ayrıca her hafta 5 kg sütten yoğurt mayaliyorum.
Tüm bunları buzdolabimi gözünüzde canlandırın diye anlattım. :-)
Şimdi gelelim asıl konuya ben yeni bir buzdolabı almaya karar verdim içi geniş hatta battal hatta battalinda battali birşey istiyorum artık.
Sorum şu memnun olan olmayan evli olan olmayan kulaktan duyan tavsiyesi olanlardan yardım bekliyorum zira bu benim şuan baya baya bir derdim dolabın kapağını dahi açmak istemiyorum.
Marka model şu modelden memnunum değilim şu marka favorim diyenleri bekliyorum gardırop tipini seçenek arasından çıkardım en çokta 4 bin verebilirim fazlası butcemizi aşabilir o yüzden yardımlarınızı bekliyorum kk hatunları hadi bana da bi el atın önerileri bekliyorum :-))))
Hmmm benim buzdolabim geniştir ama sana yardimci olabileceğini dusunmuyorum 10kg domates falan :KK70:
Marka olara k önerim siemens yada bosch.
Ben bosch kullanıyorum hatta benden sonra annem ve kv de aynisindan aldi memnunuz.daha buyuk ltlisini alabilirsin

X