- 27 Aralık 2013
- 1.004
- 1.560
- 333
- 34
Merhaba arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum.
Bebeğim biraz sıkıntıları vardı.kolik bebekti fıtığı vardı bir kaç sağlık sorunu daha vardı.Zor bı bebekti çok ağlardı.
İlk bebeğim çok acemiyim biraz fikir almak istiyorum sizden.
Şuan 17 aylık gün içinde 3 4 kere dışarı çıkarıyorum kendi başına yürümekten çekiniyo elimden tuttuğu zaman daha rahat yürüyor.
Emeklemedi surunmedi bı yerden tutunup hiç kalkmadı mesela.
Ekran maalesef çok izledi öncelikle bi sakatlık geçirdim omiriligimde olan bi sıkıntıdan dolayı çocuğumu çok kucağıma alamadım veya eğilip kalkamadım o sürede ekrana alıştı bu durum geçince de sabahtan akşama kadar ekran önünde durmasa bile ben işlerimi halledene kadar izledi her gün.
Göz teması çok nadir kuruyor,söylenenlere çok tepki vermiyor bir şeyleri işaret etmiyor. bu durumu düzeltmek istiyorum
Öncelikle ekranı bitirdim tamamen.günlerdir TV hiç acilmadi evde.
oyuncaklarla fazla v akit geçirmeyi sevmiyor 10 dakika en fazla oynar.
Çocuk psikiyatriden randevu aldım orayla da gorusucez.
Farklı neler yapabilirim ilgisini çekecek şeyler neler olabilir.
Siz çocuklarınızla neler yaptınız mesela bana örnekler verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bebeğim biraz sıkıntıları vardı.kolik bebekti fıtığı vardı bir kaç sağlık sorunu daha vardı.Zor bı bebekti çok ağlardı.
İlk bebeğim çok acemiyim biraz fikir almak istiyorum sizden.
Şuan 17 aylık gün içinde 3 4 kere dışarı çıkarıyorum kendi başına yürümekten çekiniyo elimden tuttuğu zaman daha rahat yürüyor.
Emeklemedi surunmedi bı yerden tutunup hiç kalkmadı mesela.
Ekran maalesef çok izledi öncelikle bi sakatlık geçirdim omiriligimde olan bi sıkıntıdan dolayı çocuğumu çok kucağıma alamadım veya eğilip kalkamadım o sürede ekrana alıştı bu durum geçince de sabahtan akşama kadar ekran önünde durmasa bile ben işlerimi halledene kadar izledi her gün.
Göz teması çok nadir kuruyor,söylenenlere çok tepki vermiyor bir şeyleri işaret etmiyor. bu durumu düzeltmek istiyorum
Öncelikle ekranı bitirdim tamamen.günlerdir TV hiç acilmadi evde.
oyuncaklarla fazla v akit geçirmeyi sevmiyor 10 dakika en fazla oynar.
Çocuk psikiyatriden randevu aldım orayla da gorusucez.
Farklı neler yapabilirim ilgisini çekecek şeyler neler olabilir.
Siz çocuklarınızla neler yaptınız mesela bana örnekler verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.