- 19 Eylül 2023
- 33
- 16
- 8
- 32
- Konu Sahibi hilosloslos
-
Merhaba benim bebegimde 2 aylikken RSV oldu. Bizimki cigerlerine inmeden hastaneye yatisimiz gerceklesti. Onlem amacli 2 gun hastanede yatirdilar. Iyi olunca taburcu ettiler.Kızlar merhaba bir bucuk aylik bebegim Influenza A teşhisi ile hastaneye yatisi yapıldı daha sonra virüs ciğerlerine inmiş zaturre oldu dendi hastanede yatış yaparken dün nefesi kesildi morardı gece yoğun bakıma yatırıldı benim gibi olup iyileşen bu illeti atlatan var mı bana yardım ederseniz çok sevinirim sizlerden haber bekliyorum
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatirsiniz 1 buçuk yaşındayken çocuğum zatürre olmusti ama şükür kolay atlattı ilaçlarla umarım bebişinizde en kısa sürede atlatirAz önce haber aldım entube edilmiş bana dua edin benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum Allah rızası için
Çok uzuldum benımde kucuk bebegım var ıcım gitti yazdıgınızı okurken.Allahım sıfa versın ınsallah en kısa zamanda ıyı olur bebegınızAz önce haber aldım entube edilmiş bana dua edin benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum Allah rızası için
Çok teşekkür ederim sizdede solunum sıkıntısı ve ateş varmiydiBenim bebeğim doğar doğmaz küveze gitti zatürreden entübe edildi 5 fün entübe idi 13 günde çıktı. Allah’ın izniyle iyileşip yanına gelicek annesi dualarım seninle
Solunum sıkıntısı Ciddi şekilde vardı. İlk gün burnundan nefes verdiler tolere edemedi entübe ettiler 5 gün boyunca. 4 gün tekrar burnundan nefes verdiler 3 gün kendi kendine nefes aldı öyle çıkardılar. Enfeksiyonu için antibiyotik bitince çıkardılarÇok teşekkür ederim sizdede solunum sıkıntısı ve ateş varmiydi
Çok teşekkür ederim sizdede solunum sıkıntısı ve ateş varmiydi
Üstelik daha yeni doğmuştu hiç sütümü bile içemedi. Eğer sütünüz varsa sağın bol bol biriktirin. Entübeden çıkınca hemen sütünüzü verirlerçok teşekkür ederim sizin kide solunum sıkıntısı ve ateş mi vardı
Rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle , hayırlısıyla bu zor zamanlar da geçecekAz önce haber aldım entube edilmiş bana dua edin benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum Allah rızası için
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba bir bucuk aylik bebegim Influenza A teşhisi ile hastaneye yatisi yapıldı daha sonra virüs ciğerlerine inmiş zaturre oldu dendi hastanede yatış yaparken dün nefesi kesildi morardı gece yoğun bakıma yatırıldı benim gibi olup iyileşen bu illeti atlatan var mı bana yardım ederseniz çok sevinirim sizlerden haber bekliyorum
Merhaba benim kızımda 23 günlükken zaturre oldu 8 gün yoğun bakımda kaldı cok şükür atlattık. Sen güzel beslen bol bol emzir izin veriyorlarsaKızlar merhaba bir bucuk aylik bebegim Influenza A teşhisi ile hastaneye yatisi yapıldı daha sonra virüs ciğerlerine inmiş zaturre oldu dendi hastanede yatış yaparken dün nefesi kesildi morardı gece yoğun bakıma yatırıldı benim gibi olup iyileşen bu illeti atlatan var mı bana yardım ederseniz çok sevinirim sizlerden haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?