• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bucuk aylik bebek Influenza A pozitif

hilosloslos

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
33
16
8
32
Kızlar merhaba bir bucuk aylik bebegim Influenza A teşhisi ile hastaneye yatisi yapıldı daha sonra virüs ciğerlerine inmiş zaturre oldu dendi hastanede yatış yaparken dün nefesi kesildi morardı gece yoğun bakıma yatırıldı benim gibi olup iyileşen bu illeti atlatan var mı bana yardım ederseniz çok sevinirim sizlerden haber bekliyorum

Tabikide atlatılınıyor dua edin bol bol çevremde atlatan çok oldu çok şükür kötü haber duymadım hiç inşallah tez vakitte sağ salim yavrunuzla kavuşursunuz

Kızlar merhaba bir bucuk aylik bebegim Influenza A teşhisi ile hastaneye yatisi yapıldı daha sonra virüs ciğerlerine inmiş zaturre oldu dendi hastanede yatış yaparken dün nefesi kesildi morardı gece yoğun bakıma yatırıldı benim gibi olup iyileşen bu illeti atlatan var mı bana yardım ederseniz çok sevinirim sizlerden haber bekliyorum
Merhaba benim bebegimde 2 aylikken RSV oldu. Bizimki cigerlerine inmeden hastaneye yatisimiz gerceklesti. Onlem amacli 2 gun hastanede yatirdilar. Iyi olunca taburcu ettiler.
Sizinki de henuz cok küçük Allah sifa versin insallah. Iyilesir elbet endiselenmeyin. Hastanede ona gerekli mudahaleyi yaparlar. Bir kac saatte bir kontrol altinda oluyordur. Gerekli zamanlarda hava, fisfis ilac veriyolardir. Umarim en kısa zamanda taburcu olursunuz. Minik bedenlerine bu hastaliklar cok zor geliyor malesef. Bizim gibi bagisikliklari yok.
Eltimin cocugu da zatürre atlatti. Ayni sekilde teyzemin cocugu da dogdugunda zaturre baslangici adi altinda yogunbakimda yatmisti
1 hafta icinde ciktilar hastaneden.

Az önce haber aldım entube edilmiş bana dua edin benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum Allah rızası için
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatirsiniz 1 buçuk yaşındayken çocuğum zatürre olmusti ama şükür kolay atlattı ilaçlarla umarım bebişinizde en kısa sürede atlatir

İnşallah Allah'ın izniyle geçer gider. İnşallah hayırlı haberler alırsınız bizlerede verirsiniz duam sizinle

Çok teşekkür ederim sizdede solunum sıkıntısı ve ateş varmiydi
Solunum sıkıntısı Ciddi şekilde vardı. İlk gün burnundan nefes verdiler tolere edemedi entübe ettiler 5 gün boyunca. 4 gün tekrar burnundan nefes verdiler 3 gün kendi kendine nefes aldı öyle çıkardılar. Enfeksiyonu için antibiyotik bitince çıkardılar

Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifa bulsun bebeğiniz hayırlısıyla bayramda kucağınızda olsun inşallah miniğiniz 🙏

Az önce haber aldım entube edilmiş bana dua edin benim gibi olanlardan mesaj bekliyorum Allah rızası için
Rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle , hayırlısıyla bu zor zamanlar da geçecek🙏🏻 Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Ahhh, çok geçmiş olsun inşallah hemen çıkar. Benim de ufak bebeğim var ama sizinki baya küçükmüş. Yüreğim sızladı gerçekten. Rabbim bi an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin 🤲

Çok geçmiş olsun🤲🏻

Merhaba benim kızımda 23 günlükken zaturre oldu 8 gün yoğun bakımda kaldı cok şükür atlattık. Sen güzel beslen bol bol emzir izin veriyorlarsa

Back
X