bir boyamada benden(dolap yenileme)

Ekinoks

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
395
26
$ilk hali.jpg $IMG_0227.jpg $IMG_0228.jpg

arkadaşlar deneyimlerimden yola çıkarak bi kaç şey önermek istiyorum.
aceleci olmayın.katlar arası tam kurumasını bekleyin.
saçınızı bağlayın.çünkü dökülen bi saç teli boyayla kuruyor ve sırıtıp duruyor.orayı düzeltmek için bi kat daha gerekiyor.ve ton farkı olmasın diye diğer parçalardada bi kat daha gerekiyor.
çalışıyosunuz iş uzuyor haliyle.benim gibi gece gözüyle yapmaz ve tek seferde yaparsanız daha çabuk biter.
kapakları söktüm ben.ama çokta gerekli değilmiş.
aklıma geldikçe eklerim.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş, nasıl değişmiş öyle, odanın havası... bir de maviyi kapatmak zorr olmadı mı?

çok güzel olmuşcanım ne ile boyadın yazarmısın güle güle kullan bu arada

çocuklarımın odasındaki bu mavi dolabı ve şifoniyeri boyadım.bence fena olmadı.sizce nasıl?

ben açıklama yapana kadar yorumlar gelmiş bile.çok zamandır araştırdım.aslında mat istiyordum ama yaşadığım yerde mat boya bulamadım.bi blogda polisan matrix anti aging önermişler onuda bulamadım.gözümü karattımve polisan matrix sentetik boya diye bi boya aldım.yağlı boya aslında.normalde 2 katta kapatıyor.kapatıcığı çok yüksek bi boya.

cok güzel olmus ellerinize saglık.yaglı boya ahsap boyama konusunda cok iyi bir boya hemde dayanıklı.eskileri yenilemek harika birsey..

bunlar ahşaptan değişik kaplama gibi bi şey.ben sürünce acaba boya tutar mı diye düşünüyodum.bence bu boyaların tutmayacağı yüzey yok.ama sabırlı olup katlar arasında beklenirse sonuç daha güzel olur.kuruması uzun sürüyor çünkü

evet söylemek istedigim buydu aslında yaglı boya her türlü yüzeyi cok iyi kapatıyor yapısıyor resmen.

çok çok güzel olmuş geçekten, çok beğendim, ellerinize sağlık :KK9:

ellerine sağlık canım bende gözümü karartıp alacam boya ve yatak odamı boyayacağım sizller bana çok cesaret verdiniiiizz:KK52:
güle güle kullan:21:

konunun başına kendimce dikkat etmem gerekenleri yazdım.
beğenileriniz için teşekkürler

güzel olmuş ellerine sağlık,aynı mavi renk de benim oğlumun odasındada var.ben de kaplasam mı diyordum,boya zahmetli olsa gerek vakit yok 2 yaşındaki oğlum sağolsun,
güle güle kullan canım

Hayatım cilalı mobilyanın üstünede olur mu? Yoksa cilayı zımparalamam mı lazım?:44:

cilalı mobilyada nasıl olur hiç bilmiyorum doğrusu.ama biraz zımparalanırsa daha iyi tuttar yüzey boyayı

çokk güzel olmuş bende boyıvcam sanırım ama bi sorum var ne ile boyadın sprey boyaylamı yoksa fırçaylamı boyama ile ilgili aydınlatırsan beni çok mutlu edersin

polisan matrix x1 yağlı boya ve rulo ile boyadım.sprey boya pahalıya gelir bu kadar geniş yüzeyde

X