Bir Boncuk Örtüde Benden Olsun

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
sdc13238.jpg

Son zamanların boncuk örtü modasına bende kapılmıştım.. nasıl ama, şık duruyor demi yerimseniben

:nazar:emeğine sağlık nadıl yapıldığını anlatısan sevinirim.kaydirigubbakcemile3

çok güzel olmuş.
ellerine sağlık.
bende yaptım ama henüz birleştiremedim öyle kaldı köşede.
iyi günlerde kullan..

inanamıorum sizee maşallah :nazar:
bende onu i sanıorum aşşağıda başka resimleri var oncukla işlenmiş die aşağıya doğru iniorum sonradan farkettim ve şok oldum..
nasıl gelıo aklına çok beceriklisin..
ellerine sağlık ne diyebilirimki:))

yine döktürmüşsün arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş
güle güle kullanman dileğimle

Sersoyum yine döktürmüşsün burda baya yüklü paraya yapılışını öğretiyorlar,yapanlarda iyi değere satıyor:)Ellerine sağlık canımalkisalkisalkis

yine yapmışsın yapacağını,becerikli arkadaşım benim...

kavanozlarla ilgili fikrini bekliyorum aman unutma olur mu :)

ellerine emegine saglik canim
rengide bi harika
bayildim:nazar:

teşekkurler incim.. rengi benimde içime sindi yerimseniben

:nazar:emeğine sağlık nadıl yapıldığını anlatısan sevinirim.kaydirigubbakcemile3

teşekkurler canım, aslında yapılışını tek tek resimledim ama Nilbera benden hızlı davranmış, yorulmama gerek kalmamış bak burda var;
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/304206-boncuk-ortu.html

çok güzel olmuş.
ellerine sağlık.
bende yaptım ama henüz birleştiremedim öyle kaldı köşede.
iyi günlerde kullan..

canım çok teşekkurler, eminim seninkide harika olmuştur.. biran önce bitir, sonra kenara atıldımı orda kalıyor :)

inanamıorum sizee maşallah :nazar:
bende onu i sanıorum aşşağıda başka resimleri var oncukla işlenmiş die aşağıya doğru iniorum sonradan farkettim ve şok oldum..
nasıl gelıo aklına çok beceriklisin..
ellerine sağlık ne diyebilirimki:))

teşekkur ederim, beğendiğine sevindim. aslında bu guzellik çok eski bir el sanatına dayanıyor, anadoluda her köylu kızının çeyizinde vardır.. ne yazıkki bir yeni yeni keşfediyoruz

Değişik cidden eline sağlık canım

opuyorumnanaktan teşekkurler tatlım

yine döktürmüşsün arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş
güle güle kullanman dileğimle

gunduzum çok teşekkurler canım opuyorumnanaktan

ellerine sağlık maşallah ne marifetlisin :nazar:
çok güzel olmuş

opuyorumnanaktan çok teşekkur ederim meleğim

Sersoyum yine döktürmüşsün burda baya yüklü paraya yapılışını öğretiyorlar,yapanlarda iyi değere satıyor:)Ellerine sağlık canımalkisalkisalkis

Anaaaaaaa neresi kız orası, hemen geleyim.. bir yandan öğretir, bir yandan satarım kaydirigubbakcemile3
çok teşekkurler opuyorumnanaktan

yine yapmışsın yapacağını,becerikli arkadaşım benim...

kavanozlarla ilgili fikrini bekliyorum aman unutma olur mu :)

cocom çok teşekkurler canım..
kavanozları unuturmuyum hiç aşk olsun, geleli 3 gun oldu yaptım bitirdim bile.. şimdi ekliyorum opuyorumnanaktan

Sersoy resimdekinin yapilisi icin ortalama ne kadar uzun,ve ne kadar yuvarlak boncuk almak lazim soyleye bilirmisin?boncuklari alip sonra baslamak istiyorum,cunki sonra birden eksik ola bilir,ve aynisini bulamaya bilirim.

ellerine sağlık canım ...çok güzel olmuş.....
senin elinden gelmeyen bişi varmı çok merak ediyorum...

Sersoy resimdekinin yapilisi icin ortalama ne kadar uzun,ve ne kadar yuvarlak boncuk almak lazim soyleye bilirmisin?boncuklari alip sonra baslamak istiyorum,cunki sonra birden eksik ola bilir,ve aynisini bulamaya bilirim.

canım, tuhafiyelerde minik paketler halinde satılanlar var onlar bu iş için yeterli..kolay gelsin

Süpersin ya dur bakalım ben de denemek isterim. a.s.

İnternette baktım da hep yuvarlak modeller var keşke kare de olsa, yapılmaz mı acaba?

Son düzenleme:
Süpersin ya dur bakalım ben de denemek isterim. a.s.

İnternette baktım da hep yuvarlak modeller var keşke kare de olsa, yapılmaz mı acaba?

teşekkurler canım

daha basit olduğu için genelde bu modeli görmen normaldir :)) kare dantel modelin varsa onu örnek alıp denemeye çalış belki olabilir opuyorumnanaktan

harika görünüyor eline nemeğine sağlık canım
maşallahın var :nazar:
çok becerilisin imrenmiyorum desem yalan olur :eek: keşke senin becerikliliğinin yarısı bende olsaydı yaaaa :kedi:

kopyaladım resmi geniş bi zamanda bende yapıcam aynından :lepi:

X