• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bilgisi olan varsa nolur slesin yalvarrm :((

pelnn

aMa çOk sEvİyOrUm!!!
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
170
0
96
35
İzmir
kızlar dün akşam eve gittm bir baktımki simsiyah akıntı evet akıntı diorum çünkü eminim kan değildi o çamaşırımdan peçeteye falan aldım iyce incelemk için kan olmadığından o zman emin oldum berbattı ya ve aynı akıntımn görüntüsündeydi ve sabahtan beride bi koku var aslında koku genelde var ama o renkteki akıntı neydi öyle bilen varsa paylaşsın nolur

kızlar dün akşam eve gittm bir baktımki simsiyah akıntı evet akıntı diorum çünkü eminim kan değildi o çamaşırımdan peçeteye falan aldım iyce incelemk için kan olmadığından o zman emin oldum berbattı ya ve aynı akıntımn görüntüsündeydi ve sabahtan beride bi koku var aslında koku genelde var ama o renkteki akıntı neydi öyle bilen varsa paylaşsın nolur
bi tahmin yapmak zor. ama şunu söyleyim ben de kist olupta eğer o ay söküyorsa öle simsiyah ve kapkatı bi akıntı gelir. yine de durum farklı olabilir. her bünye farklı. adetlerin nasıl? eğer düzensizlik varsa bence doktora git.

mide kanaması geçiriyor olabilirsin...
yumurtalıklarında kist olabilir...
basur olabilirsin...aklıma gelenler bunlar...
hemşire bir ark var onun dediğini aynen aktarıyorum;
eğer akıntı kırmızıysa çok fazla korkamamak gerek ama siyah ve koyuysa mutlaka ters giden bişeylerin habercisidir.hemen dr a git!!!

haklı canım arkadaşlar bir doktora görün bence bendede öyle oldu ama ben ilaç kullandım farlutal vermişlerdi adet düzenleyici olsun diye imsiyah katı şeklinde gelmişti ilk iki adetim şuan normal bir şekilde oluyorum canım

slm canım korkmana gerek yok bence çünkü o akıntı dediğin şey eminim kisttir.yumurtalıklarında kist oluşmuş ve patlayıncada akmıştır.benim son 3 aydır hep öyle ama ben pko luyum ve soğan kürü uyguladım sonrada siyah akıntılar şeklinde adet gördüm.
adet zamanın mıydı?sonra aktımı tekrar?

kızlar hepinize teşk.ederim ya benim adetimde biras sorunlu olacak zaten bu ay daha gelmedi ne zman gelcek bilmiorum biras içim rahatladı ama işten izin alabilirsem doktora gidicem mutlaka

canım bende okudum yazılarını bendede oluyo öle sana sunu söyleyebılırım senın sorunun ya alt solunum yolunda ciddi iltıhap yada kist canım acıl doktora gıt çunku bu iltıhap ilerde kısırlıga yol açma teklıkesı var :(

canım enfeksıyon belırtısıdır ıltıhabı bışeydır doktora bı gorun enfeksıyonun için ilaç verır kullanırsın korkulacak bışey değil

merhaba benimde adet sonunda hep siyah akıntım oluyor doktorda kist var dedi ama önemli değil dedi kan testlerim hormonlarım normal çıktı benim durumum sizce anormalmi cevap yazarsanız sevinirim..

merhaba benimde adet sonunda hep siyah akıntım oluyor doktorda kist var dedi ama önemli değil dedi kan testlerim hormonlarım normal çıktı benim durumum sizce anormalmi cevap yazarsanız sevinirim..

sanırım normal canım doktor sorun yok dediyse rahat ol ya bişe yoktur kistinde kötü huylu değildir zaten doktor sölerdi

cnm eğer akıntında koku varsa zaten doktora gitmelisin....bişiler yolunda değil demekki...kadınlarda akıntı normaldir...üşütürsen ya da adet zamanın yaklaştıysa gelmesi normaldir...ama normal olan bu akıntının kokususz olmasıdır...eğer kokuluysa ya mantar oluştu...ya da iltihap var ve mutlaka dokrota gözüküp gerekli antibiyotikleri ya da ilaç diim(en iyisini doktor bilir)kullanman gerekli...ama sakın ihmal etme...önemli bir sinyal kokulu olması

tamam canım şu işyerinden bi izin alabilsem gidicem zzaten ama en kısa zmanda halledicem bu işi

Back
X