• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bir bilene ihityacım var yardın lütfen:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlmddmr

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
65
0
296
36
Antalya
arkadaşlar 26 nisan da doğum yaptım bebeğim şu anda 64 günlük ve galiba dişi çıkıyo normal mi bu daha çok erken değil mi sizce de ????

nasıl anladın önce onu sorayım bir de dişle doğan bile var ,olabilir diye biliyorum.

sakin ol canım geçenlerde kayınvalidemlerin köyünde dişli bir bebek doğdu inanması güç ama gercek.yarın en yakın sağlık kuruluşuna başvur bakalım neymiş ne deilmiş... belki senin bebiş aceleci olcaktır he :66:

Evet dişli doğan bebeği bende duydum fakat 2 aylık bebek için diş çok erken yinede.Nasıl bir belirti verdi acaba.Diş kabarık mı yoksa dişin ucumu göründü

bi haftadır ağzının suyu hiç durmuyo üstü sırılsıklam oluyo eli sürekli ağzında bugün aklıma geldi yoksa dişmi diye bakayım dedim altta beyazlık var yarın doktorumuza gidicem zaten saolun cvplar için

Back