bir bilen yok mu?

candycloud

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
414
108
323
39
merhaba hanımlar iki ay önce normal doğum yaptım çok zor bir doğum oldu tam 3 gün suni sancı verildi.ilk bir ay bişi yoktu ama son bir aydır çok fena kabızlık çekiyorum zeytinyağı içiyorum hoşaf yapıyorum nafile kanama da oluyor bugün artık dikişlerimden de şüphelendim kanatmış olabilirim die çok acı çekiyorum tuvalete gitme fikri bile ağlatıo düşünün artık.şurup flan kullandım ama ben o şurupları içince bebğim günde en az 3 kez büyük abdestini yapıo çok üzülüyorum içmiyorum o yüzden.ama böyleyken de olmuyor.size sorum ben keten tohumu kullanabilir miyim süte geçip bebeğime bir zararı olur mu?nolur bir bilen var varsa söylesin o kadar araştırdım bulamadım :43::43::43:

keten tohumu ne yapar bilmiyorum belli ki sitede bilen de yok 9 gün olmuş cevap veren olmamış, canım en sağlıklısı doktora görünmek gidemem diyorsan da doktor siteleri var ordaki doktorlara mail filan at, kabızlık konusuna gelince, ben de normal doğum yaptım fazla dikişim yoktu ama ilk hafta ben de çok korktum tam bir hafta tuvalete çıkamadım bende dikiş fobisi var hematom oluştu sanıp 3. gün doktora gittim alakası yokmuş hep psikolojikti hatta lavman bile aldım ama kullanmaya fırsat kalmadan mesele halloldu belki sen acı çektin diye psikolojik hale gelmiştir kendi adıma gün geçtikçe daha iyi olmuştum diyebilirim, sana bir de bol bol kayısı hoşafı ve rezene çayı öneririm hem süt de yapar, geçmiş olsun...

ya bi daha okudum çok üzüldüm 3 gün suni sancı niye çektirdiler be arkadaşım? yazık değil mi sana? ben 4 saat zor dayandım. niye sezaryene almadılar? annem doktora "çok uzun sürdü dozu arttırın doğum olsun acı çekiyo" demiş doktor "bebeğe zarar vermemek için az dozda verdik çekecek biraz" demiş. o nasıl doktor ya bak sinir oldum sonuçta suni sancı bir hormon bebişine de yazık:(((

ikide bir yeni yazıyorum kusura bakma ama bebeğinin kakası normal bence benimki ilk iki ay günde 4-5 kez kaka yapardı tosuncuk gibi oldu, beslendiğine işaretmiş. şimdi günde 1-2 kez yapsa ne oldu bu çocuğa diyorum üç kez yapıyo artık.

Back