süpersiniz hiç aklıma gelmedi biliyor musunuz?zaten yardım kampanyası başlatabilmek için resmi izinlerin alınması gerekiyor. diğer türlü sıkıntı çekersiniz eğer internette vs yayınlayacaksanız.
benim aklıma direkt haluk levent geldi.
amin amin.ben ilk defa böyle bir şeye kalkışıyorum.umarım başarılı oluruz.bir çocuğun görmesine vesile olmayı çok isterim.Hiç bir bilgim yok ama
Sizin ne güzel bir kalbiniz var
İnş. yavrucak için gerekli maddi yardım toplanır kıyamam içim cızzz ettim
Allah'ım Şifa versin masuma
Sizide canı gönülden tebrik ediyorum
bu çocuk üç yaşında.katarkt ameliyatını beş aylıkken olmuş sanırım.o sırada 2016da oluyor 2.5 yaşından küçüklere mercek takılmıyormuş şu an takılabiliyormuş ama.devlette takılabilyor mu nasıl oluyor bilmiyorum ama doktor merceği kendilerinin alması gerektiğini söylemiş.zaten yaşadığımız şehirde yapmıyorlamış bunu başka ankara istanbul gibi yerlerde oluyormuş.açıkcası olayı annenin anlattığı kadar billyorum.Ablamın kızı yedi yaşında katarkt ameliyatı oldu. Göz merceğine lens gibi bir şey takılmıştı yanlış bilmiyorsam. Bir iki sene sonra gözlük kullanmaya başladı tekrar. Ameliyatını devlette (eğitim ve araştırma) yaptılar, para falan ödenmedi.
bu çocuk üç yaşında.katarkt ameliyatını beş aylıkken olmuş sanırım.o sırada 2016da oluyor 2.5 yaşından küçüklere mercek takılmıyormuş şu an takılabiliyormuş ama.devlette takılabilyor mu nasıl oluyor bilmiyorum ama doktor merceği kendilerinin alması gerektiğini söylemiş.zaten yaşadığımız şehirde yapmıyorlamış bunu başka ankara istanbul gibi yerlerde oluyormuş.açıkcası olayı annenin anlattığı kadar billyorum.
akşam okudum ama cevap yazamadım telde.lütfen sorun.babanın sigortası yok sanırım borcu harcı varmış sanırm üstüne.Ablama soracağım bu durumu, nedir ne değildir, nasıl oluyor, devlet karşılıyor mu diye. Babam da iki sene önce katarakt ameliyatı oldu yine devlet hast. ona da soracağım.
Üzüldüm yahu, babanın falan sigortası yok mu?
maalesef yok.başka türlü ne gibi şeyler olur onu düşünüyorum.bi ahbapda şansımızı denemek istiyoruzNe kadar pek sevdigim bir olusum degilse de Eksi Sozluk'te yazar tanidiginiz varsa ona da iletin durumu.