Ya bayanlar ben telefon ve internet aboneligini kapattim telefon kapandi ama ttnet sagolsun hergun ariyor hat sahibide annem oldugu icin onunla konusmak istiyorlar ama tabi ben yaninda olmadigim icin relefonu ona veremiyorum... Hatti kapatmak icin annemle konusmalari gerekiyirmus guya tabi asil amac kararsan vaz gecirmek tabi vaz gecmiyecek annem ama iste biktirma politikasi uyguluyorlar ... Benim sorum annem direk telekom mudurlugune gidip kapatma isteginde bulundu evraklari imzaladi zaten ... sesli onay gercekten gereklimi yoksa sirf ikna edebilmek icinmi zorla annemi istiyorlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir bilen varmi :)
- Konu Sahibi zathara
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
Benim böyle durumlarda annem adına konuştuğum çok oldu. Annem pek sevmez telefonla konuşmayı :) telefonu annem adına açıyorum çok sıkıştırdıklarında eşimle bir konuşayım diyip kapattığımda oldu :)
Ya bendr konusayim diyorumda sonra basim agrimasin sahtecilikten falan
Bişi olmaz ben eşimin yerine bile konuştum okadar ısrarcılar ki Allah korusun aradığınız kişi öldü desek mezara bağlanmak istiycekler
Aynen oyle bezdim 1 haftadir yazik annem 60 yasinda kadin ne dediklerini anlamaz bile ... en iyisi annemmis gibi konusmak :)
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
Annemle sesim benzer annem daha kibar konuşur onun gibi kibar konuşarak hallettim ben hep işlerimi her dakika annem yanımda olamaz ki. Sahtecilik evet biliyorum ama çok gereksiz bir politika içindeler yazılı olarak belge verilmiş daha niye ikna etmek için uğraşıyorlar hiç anlamam.Ya bendr konusayim diyorumda sonra basim agrimasin sahtecilikten falan