Bir bilen var mı?

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
Merhaba arkadaşlar, kullanıcı olmadığım için facebook` ta bilemedim.
Yiğenim bu sabah arayip 'aktif oturum' denilen kısımda kendi ili ve bir ay önce aynı ile bağlı bir ilçeden giriş yapılmış ama android ve sürümleri aynı ikisinin.
Yiğenim hem mobil veri üzerinden hem wifi den bağlaniyor nete.
Sormak istediğim biri bilmiyor şifreyi başka birimi girmiş yoksa benmi girdim IP demi sorun vardir diye merak ediyor üzüldu de.

Bilen arkadaşlar varsa yardımci olurlarsa çok sevinirim.

ya ben oraya pek aldrmiyorm. bazen oluyoki ankaradan falan acilmis gbi gozukyo ama bnce dogru degl. icinin rhat olmasni istyosan mail adresndr sfrenide degstrmeni oneririm

Wi-fi yada mobil veriyle girmesi birseyi değiştirmez. Konum açıksa telefonunda facebook kullanıyor konum bilgisini.
Çok rahatsız olduysa şifresini değistirsin.

canım benim evdeki bilgisayardan girerken bir ankara bir istanbul gözüküyor ama işyerimden facebook a girerken hep İzmir görülüyor (çünkü bilgiyarın server ı orada) abartmayın bence
çok tuhafına gittiyse değiştirsin şifresini içi rahat etsin

Gmail de aynı şeyi yapıyor, ama aynı ilin bir ilçesi ise sorun yok...o kadar sapmalar oluyor. Hatay da oturup, Samsun'dan girilmiş gözüküyorsa acabalarında haklı olabilir yeğen.
Değiştirsin şifresini; kafası rahat olsun.

ya ben oraya pek aldrmiyorm. bazen oluyoki ankaradan falan acilmis gbi gozukyo ama bnce dogru degl. icinin rhat olmasni istyosan mail adresndr sfrenide degstrmeni oneririm

Wi-fi yada mobil veriyle girmesi birseyi değiştirmez. Konum açıksa telefonunda facebook kullanıyor konum bilgisini.
Çok rahatsız olduysa şifresini değistirsin.

Çok teşekkür ediyorum mesajlarınız için konumu hep kapaliymis telinde
Ben dedim biri çalmışsa aynı şifreyi kullanamazdin diye. O biraz üzüldüğünü için abartı sanırım durumu bende yardımci olmak istedim.

Çok sağolun kızlar aynı cümleleri ileteceğim. Çok yardımci oldunuz. Nette araştırma yaptım ama bulamadım bir açıklama.

oturumların hepsinden çıkış yapıp şifresini değiştirsin ayrıca mail adresinin şifresinide değiştirirse biri şayet girmişse bile önlemini almış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…