• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bilen var mi

empula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
336
232
18
34
Kızlar devlette sorusturma süreci bekleyenleriniz var mi? Esim ozel sektorden devlete gecti.A grubu. Uzm.yardimciligini kazandi

5 ay oldu hala kagitlar emniyetten gelmedi.buyuk sehirlerde yasayanlarin dosyalari gec geliyormus bir kisiyle daha gorusuyor o da buyuk sehirde sorusturma gecirmis onunda dosyasi gelmemis.kuruma gitti "bir gelecek dosya kalmis " demisler cunku eve polis memuru vs. de geldi.hicbir yerle baglantisi olmadi esimin.sorusturmadan yana sorun yok eminiz ama neden bu kadar uzadi? 6 kisi baslamis 10 kisi alacaklardi.Bu konuma gelip "sizi dusunuyoruz baska kurum dusunuyormusunuz " diye arandiktan sonra sorusturmadan bir sey cikmadigi halde baslamaama durumu olur mu ki ?

Bu sirada is basvurusu yapsa araniyor ama baslayama cesaret edemiyor.baslarsam ertesi gun bile arayabilirler girecegim is yerinede ayip diyor.bir garip durumun icindeyiz.elimiz kolumuz baglandi.bekliyoruz. isin icinde issizlik oldu bizimki

Son düzenleme:
Yani kısa süreli ya d günlük işlere girsin madem
Durumunu açıklayarak
Bu güvenlik soruşturması benim duyduklarım 3 4 ay falandı ama sizinki daha uzun demek ki
Zaten 10 kişiden 6 sı baslamış

Yani kısa süreli ya d günlük işlere girsin madem
Durumunu açıklayarak
Bu güvenlik soruşturması benim duyduklarım 3 4 ay falandı ama sizinki daha uzun demek ki
Zaten 10 kişiden 6 sı baslamış
Evet onlar kucuk sehirde sorusturmasi yapilanlarmis.henuz o kadar sıkısmadik ama zor tabii evde oturup beklemek her telefonda heyecan yapiyoruz bakiyoruz is gorusmesi :(

Bir tanidigimin 2 cocugu var, nisanda atamasi oldu
Daha ise gectigimiz hafta baslayabildi
Evraklarini verirken calistigi is yeri ile ilisigini kesip belgesini gonderme sarti vardi
Yani bu surecte hicbir yerde sigortali calisamazdi
E adam eczaci, sigortasiz eczaci da calistirilmaz, calisamaz
Tam 6 ay issiz gezdi
Bu adam ne yiyor iciyor, coluk cocuk ne durumda devletin zerrrrrree umurunda degil
Icinizi karartmak istemem ama ben hep kotu orneklere sahit oldum
Eşiniz en kısa zamanda başlar işe insallah

Bir tanidigimin 2 cocugu var, nisanda atamasi oldu
Daha ise gectigimiz hafta baslayabildi
Evraklarini verirken calistigi is yeri ile ilisigini kesip belgesini gonderme sarti vardi
Yani bu surecte hicbir yerde sigortali calisamazdi
E adam eczaci, sigortasiz eczaci da calistirilmaz, calisamaz
Tam 6 ay issiz gezdi
Bu adam ne yiyor iciyor, coluk cocuk ne durumda devletin zerrrrrree umurunda degil
Icinizi karartmak istemem ama ben hep kotu orneklere sahit oldum
Eşiniz en kısa zamanda başlar işe insallah
Bizimde oyle.ise baslasa samimi olsa almaz kimse.alt tarafi bir evrak gelecek daha ne kadar uzayabilir diyoruz 5 ay gecti.haziranda verdi evraklari.bu surecte acaba olmayacak mi endiseside olusuyo ne oldugunu bilmiyosunuz cunku.listeye 3.siradan girip mulakatta 9a indi. Umarim 6 ay kadar surer.yilbasini bekliyorlardir umarim.

Back
X