Lekeler, Çiller bir bilen var mı? yardım lütfenn

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
meraba arkadaşlar. benm yüzüm hep kızarıyo. siz şimdi genlerinle alakalıdır, geçmez diceksinz belki ama herşeyin bi çözümü vardırr diye düşünüyorum ama ben daha bunun çözümünü bulamadım. konuyuda tam olarak nereye açıcağımı bilemedim.:sinifsinif: bende buraya açtım. acaba aranızda bilen yok mu? benm bu yüzümün kızarıklığı nasıl geçer? aktarda satılan bi yağ yada bi krem? lütfen yrdım edin arkadaşlar. artık ortam içine giremiyorum çünkü yüzüm kıpkırmızı oluyo. çok rahatsız oluyorum:sinifsinif:

Çeşitli markaların termal suları var bir nebze işe yarayabilir. Ayrıca hassas ciltler için Bioderma'nın ürünlerini bir araştır, eczenelerden tester isteyip dene belki iyi gelir...

teşekkür ederm :) pekii sizce kızarıklığı geçirir mi? sonçtaa kızarıklıklar benm genmde olan bi özlliğim. daha net bi bilginz varsa paylaşırsanız sevinirim :)

Bu kızarıklıklar genelde cilde yakın kılcal damarlar yüzünden oluşuyor. Başka nedenlerle dermatit ya da rosacea yüzünden de olabilir. Doktora gidip nedenini öğrenirsen tedavisi için de bir şeyler bulunur. Cilthekimi sitesinde doktor iliadin adında bir burun spreyi önermiş mesela. ıyi sonuç veriyormuş. Dışarı çıkınca güneş koruyucusu kullanırsan kızarıklık azalabilir, bazı koruyucular kapatıcı özellikli olduğundan kızarıklık fazla göze batmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…