• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bebişim olsun daha ne isterim

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
771
415
23
35
Kızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun

Adet bitisi degil de yumurtlamanin ustunden 2 hafta gecmesini bekle o zaman idrar test yap. Az cok sonuc belli oluyor.

yumurtlama günleri birer gün arayla hamile kalma şansı daha yüksek diye biliyorum.
yumurtlama tarihinizi hesaplayıp 12-14-16-18. günleri mesala.netten daha detaylı arastirabilirsiniz.
hakkinizda hayırlısı olsun.insallah sağlıklı hayirli bir evladınız olur en kisa zamanda..

yumurtlama günleri birer gün arayla hamile kalma şansı daha yüksek diye biliyorum.
yumurtlama tarihinizi hesaplayıp 12-14-16-18. günleri mesala.netten daha detaylı arastirabilirsiniz.
hakkinizda hayırlısı olsun.insallah sağlıklı hayirli bir evladınız olur en kisa zamanda..
Yumurtlama günlerimde birliktelik oldu ama bilemicem artık hayırlısı inşallah

Sen böyle görev gibi düşünür ve kafaya takarsan biraz zor olur canım oluruna bırak sadece benim yaptığım hataya düşme

Back