- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
İlk hamileliğim pek bilgim yok ikeanın bebek karyolasından almak istiyorum ama sallanmıyor haliyle. Yeterli mi ? Yoksa bir yatak bir beşik almalı mıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sallanmasına gerek yok bence. Anne yanı beşik alınabilir ama. 0-6 dönemde sizinle olacak aynı yatakta yatacaksanız da ya babynest alabilirsiniz.İlk hamileliğim pek bilgim yok ikeanın bebek karyolasından almak istiyorum ama sallanmıyor haliyle. Yeterli mi ? Yoksa bir yatak bir beşik almalı mıyım
Anne yani derim baska bisey demem. Ben besik aldim duruyo oyle. Buyuynce gecicek mecburen. Sadece besik yeter sandim cunku anne yni da oluyo ama o yan tarafi acilan kumas anne yanlarino kadar super mukemmel bisey ki anlatamam ben size. kizim gece uc kere uyaniyor. Ilk ikisinde yatagin yanindan yastigi hemen aliyorum kucagima aliveriyorum cunku bana bitisik ve emip tekrar dalinca hooop hemen yan tarafa geri koyuyorum. besikle zor olur. Hemen almayin ben cocukla bunu anladim. Lazimİlk hamileliğim pek bilgim yok ikeanın bebek karyolasından almak istiyorum ama sallanmıyor haliyle. Yeterli mi ? Yoksa bir yatak bir beşik almalı mıyım
Kucaginizda uyuyan bebegi bu kadar alcak biseyin icine koyamazsiniz. Kademeleri olsa bile. Uyaniyor hemen haylazlar. Bir de sallama ile uyuyacaginin garantisi yok. Benim besigim sallaniyor da ama hic sevmedi onu. Bence bu sonraki is. Prego nun anne yanini aldim letgo dan ikinci el tertemizdi zaten. Ben de bi kat yikadim. Icine yatak aldim sadece.(kendi yatagi cok yumusakti) mis gibi oldu. Biraz ayaklaninca ayrilcaz diye cok uzuluyorum.İstediğim karyola bu
Eki Görüntüle 3178751
Çok aşağıda değil gibi duruyor başkalarının videolarında gördüğüm kadarıylapark yatak aldım ben de. ilk zamanlar bunun içinden eğilip almak çok zor olmaz mı ?
6 -7 aydan sonra odasını ayırmayı düşünüyorum uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum kendi yerine kendi odasına alışsın kendi kendine uyuyabilsin diye düşünüyorum. Anne yanı evet iyi ama odasını ayırınca başka bi yatağa ihtiyacım olacak mı ?Anne yani derim baska bisey demem. Ben besik aldim duruyo oyle. Buyuynce gecicek mecburen. Sadece besik yeter sandim cunku anne yni da oluyo ama o yan tarafi acilan kumas anne yanlarino kadar super mukemmel bisey ki anlatamam ben size. kizim gece uc kere uyaniyor. Ilk ikisinde yatagin yanindan yastigi hemen aliyorum kucagima aliveriyorum cunku bana bitisik ve emip tekrar dalinca hooop hemen yan tarafa geri koyuyorum. besikle zor olur. Hemen almayin ben cocukla bunu anladim. Lazim
Oldukca ihtiyaciniza gore alin. Mesela ikeanin alt degistirme minderlerinden alcaktim kac yuz liraya. Ama dedim bi yatagimizin ustunde deniyeyim baktim zor oyle alirim. Hakkaten de yatakta genis genis cok daha rahat degistirdik. Gule oynaya hallediyoruz simdi. Yuvarlansan bile koca yatak. Oncelikle bi anne yani alin. Mesela ben 6-7 ayda cocugu odasina geciririm diyordum. Simdi uc yasina kadar birlikte yatma planlar yapiyorum:) besik yan odada duruyor:))
Ben de aynen boyle dusunuyordum ama uyku egitimi isini biraz erteleyecegim cunku 4. Ayda uyku gerilemesi, 6-8 arasi dis donemi e yazik cocuga annesinin dibinde olmak ister kuzum. Hem verilen egitim de havaya gider. Bence o ise rutin vs baslayarak girin. Kendi odasina daha var. ay bi de buyudukce sabah keyfi yapiliyo birlikte bi cilveler bi gulucukler falan :)) kendi odasinda oyun oynuyoruz su anda. Besiginde de peluslari yatiyor:))6 -7 aydan sonra odasını ayırmayı düşünüyorum uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum kendi yerine kendi odasına alışsın kendi kendine uyuyabilsin diye düşünüyorum. Anne yanı evet iyi ama odasını ayırınca başka bi yatağa ihtiyacım olacak mı ?
Bizde odasını kurduk ama anne yanı beşikte aldık çünkü ilk aylarda onda yatacak mecbur canım. İkiside lazım yani canım6 -7 aydan sonra odasını ayırmayı düşünüyorum uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum kendi yerine kendi odasına alışsın kendi kendine uyuyabilsin diye düşünüyorum. Anne yanı evet iyi ama odasını ayırınca başka bi yatağa ihtiyacım olacak mı ?
Ayy buda çok güzelmiş. Ama mobilyalar bana hep gicirdayacak gibi geliyor.ay ben de ilk yıllar şunu kullanırım sonra odasını düzenler tek kişilik montessori tarzı yatak alırım diyordum. satıcı 4 yaşına kadar kullanırsınız demişti
Eki Görüntüle 3179169
yaaa o da kötü olur demiAyy buda çok güzelmiş. Ama mobilyalar bana hep gicirdayacak gibi geliyor.
Öyle tabi zaman zaman atakları diş çıkarması vs olacak katı bir şekilde uygulamayı düşünmüyorum huysuzlanırsa alırım ama kendi odasında uyumaya alıştırmaya çalışcam tabi o zaman nasıl olur bilemiyorum şuan sadece düşünce belki kolik olacak belli değil daha hiç bişeyBen de aynen boyle dusunuyordum ama uyku egitimi isini biraz erteleyecegim cunku 4. Ayda uyku gerilemesi, 6-8 arasi dis donemi e yazik cocuga annesinin dibinde olmak ister kuzum. Hem verilen egitim de havaya gider. Bence o ise rutin vs baslayarak girin. Kendi odasina daha var. ay bi de buyudukce sabah keyfi yapiliyo birlikte bi cilveler bi gulucukler falan :)) kendi odasinda oyun oynuyoruz su anda. Besiginde de peluslari yatiyor:))
Maalesef hemen uyanıyor bebisler..yaaa o da kötü olur demi