Bir bebek dehşeti daha

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
10 günlük bebeğini çöp konteynırına attı. Polis, bebeği bırakan anne K.E.'yi, girdiği bir marketteki kredi kartı bilgilerinden yola çıkarak buldu.

Bebeğini ailesinin bilmediğini söyleyen K.E. tutuklanarak cezaevine konuldu. Pendik Ahmet Yesevi Caddesi Yorulmaz Sokak içerisinde 5 Mayıs'ta meydana gelen olayda, belediyenin temizlik işçileri sabah saatlerinde çöp konteynırında bir bebek buldu. Olayın polise haber verilmesi üzerine Pendik Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Çevredeki kamera kayıtlarını inceleyen polis, bir kadının bebeği bıraktıktan sonra markete girdiğini belirledi. Bunun üzerine markete giden polis, bebeğini bıraktıktan sonra kredi kartı ile alışveriş eden K.E.'nin kimliğini tespit etti. 40 yaşındaki K.E, polis tarafından gözaltına alınırken, ailesinin bebekten haberi olmadığını ve bebeği istemediğini, ondan kurtulmak için de çöpe attığını itiraf etti. K.E, 10 günlük bebeğini öldürmeye teşebbüsten çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

allah cezanı versin.

biz evlat hasretiyle yanarken böyle hayvanların çocuğu oluyor ya... rabbime isyan etmek değil niyetim ama neden yani neden?

Bu maalesef anne diye bizimle aynı kefeye koydukları zevk düşkünü canavarları idam etmeleri lazım.koşulsuz şartsiz.benim kızım düştüm içim parçalanir.bu bebeği çöpe atmış.allah ıslah etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kadin denilen vicdansizin Allah cezasini versin.. nasil bir insanki çocuğuna bunu yapabiliyor.. o bebegi oraya atarken hicmi vicdani sizlamadi... ama bunlaro yazarken aklima bu bebeğin birde babasi oldugu geldi.. tamam kadin pislik vicdansiz peki ya baba musvettesi.. o nerede???? Oda en az bu kadin kadar hatta belki daha da suçlu. . Bes dakikalik zevk icinmi hersey...Allah ikisinin de cezasini hem bu dunyada hemde ahirette verir insalllahh..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahhh o olan çocuga olan oldu Allah ım sen bu cocukları hak edenlere ver güzel rabbim

Bunu yapan insan değil !! burda binlerce topic açıldı , çocuğu olmayanlar için dualar, sistemler, tedaviler neler neler hep beraber sevindik hep beraber üzüldük. .ama bu haber içler acısı. .çocuğu olmayan milyon kaldın var bende dahil ..çocuğumuz olsun diye ne acılar ne tedavi ler yaşıyoruz, bu insan denen yaratık o minicik yavrusu, meleği çöpe atıyor! !! Allahım sen bunun cezasını ver ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah ım sen görüyorsun hepsi sana havale ben kızım aşı olurken ağlarken ağlıyorum bunlara da anne deniyo bize de

o kadının ne yaşadığını, ne düşündüğünü, nasıl bir psikolojide olduğunu bilemem. yaptığını sorgulamıyorum da; asla ama asla onaylamıyorum da... bu hayatta neyi büyük konuştuysam başıma geldi. rabbim böyle bir şeyle ne beni ne de hiç kimseyi sınamasın inşallah. amin...

çok acı :84::84::84:

Rabbim sen çok büyüksün her yapılanın karşılığını verirsin bu minik meleğe yapılan bu zulmünde karşılığını verirsin.

yahu istemiyorsan korun be kardeşim 40 yaşına gelmişsin 10 yaşındaki çocuk bile bebeğin nasıl yapıldığını biliyor madem ailen bilmiyor o zaman aldıraydında en azından kanı canı gelmişken bu vicdansızlığı yapmayaydın

ben bebek diye divane olurken kimilerininde böyle sanki istenmeyen tüylerini aldırır gibi bebeklerinden kurtulma çabası içine girmesini anlamıyorum anlayamıyorum

yazıklar olsunnnn.bide hiç bişey olmamış gibi markete gidip alışveriş yapmış bu kadarmı vicdanın rahat....benim ilk gebeliğim şuan 38+3 haftalığım...hergün youtubedan doğum ve bebiş videoları izliyorum hergün gözümden yaşlar dökülüyor evladıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum onu çok seviyorum her hareketinde içim pır pır oluyor onu hayal etmek onun kollarıma geleceğini görmek ...bunları hiçmi yaşamadı bu kadın hiçmi hareket ettiğinde içinden bişeyler kopmadıı..yazıklar olsun... belki tecavüze uğramışda olabilir ama bu o miniğin öldürülmesi anlamına gelmez... yazık yazık..Allah merhamet versin gönüllere....

Her çocuk doğurana anne denseydi bu gün sokak çocuğu denilen tabir olmazdı.
Allahım sen insanların kalplerine merhamet duygusu ver.
Erkek zulmüne, şiddetine bir nebze alışkınız ama bir annenin evladına bunu yapmasına aklım almıyor.

allah kahretsin bu insanları. rabbim bakabileceklere hayırlı anne babalara nasip et bebek sahibi olmayı yazık günah ya

Anan dan babandan korktun da Allah dan hiç mi korkmadın. Allah'ım ıslah et; bizleri sapkınlıktan muhafaza et senin merhametinin rezre kadarın kafidir bizlere de ihsan et. amin...

Varsayalimki bu kadin istemeyerek hamile kaldi ve aile baskisi felandan korkuyor, oraya kadar anlarim fakaaat
niye bir hastane önü degilde, bir çöpe atti? Bu nasil bir viçdan? O mis kokulu tati yavruyu nasil pis bir çöpe atti?

Bazen aklim gerçekten almiyor artik :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…