Bir bebeğin zorunlu masrafı ne kadar oldu?

Çevre kirliliğinin de önüne geçilmiş olur.Bebek bezi de ciddi kirlilik.Doğada kaç yılda çözünür ki?
Sizin için araştırdım 450 ila 550 yıl arasındaymış. Şaka maka cidden uzun sürede yok oluyormuş

Bu arada kamu spotu yapalım, Ege'ye tatile gelen hanımlar lütfen bebeklerinizin kirli bezlerini araba içlerinden yol kenarlarına atmayınız, o bezleri evinizde sağa sola fırlatmıyorsunuzdur, eminim hepiniz evlerinizde titiz ve temiz kadınlarsınızdır, aynı temizliği doğa içinde göstermenizi bekliyoruz.

Benim kız bu muşambayla büyüdü ahretlik,bide amerikandan bezle büyüdü.
Bunun yıkama kısmına girmeyim kaçarlar sonra

Vay cidden cokmus
Hepimiz göçücez geriye bezlerimiz kalacak

Benim kız bu muşambayla büyüdü ahretlik,bide amerikandan bezle büyüdü.
Bunun yıkama kısmına girmeyim kaçarlar sonra

Eski toprağız biz de muşambalarla büyüdük birde bunların kundak için olanları vardı bilirsin ahretlik :))) yok yok yıkama, bebeklerin doğal atıklarını suda akıtma kısmına hiç girme hahahahahaa
Hey gidi hey, annem duysa şimdikiler çok rahat, biz bez yıka kaynat, kurut ütüle, her bir çocuğun ağzına mama tık ne uğraştık yahu, şimdi alıyorlar hazır bezi, ıslak mendili deyip başlar bizim zamanımızda demeye
Kundaksız bebek mi olur, sade kundakta olmaz illa üzerine işleme yapacaksın, kenarları oyalanacak, kenarları fistolu çift taraflı pazen battaniye olmazsa olmaz, hazır mama da ne'ymiş, kaynat kırık pirinci :)))

Vay cidden cokmus
Hepimiz göçücez geriye bezlerimiz kalacak

Herkes bezinin bir kenarına ismini yazmalıydı, ben giderim bezim kalır, doğa beni hatırlasın sözleriyle bezleri imza edip doğaya salmak lazımmış :))))))

Son düzenleme:
Bezlerin son kullanma tarihi var mi ?
Varmış:).Merak ettim arattım

Haram olsun, para için bu kadar hırs .

Gelecek para tatlıda ondan vatandaşı düşünen kim..

En zor zamanları bizler çektik müdürüm,dediğin gibi şimdi öylemi bezler hazır çıkar at gitsin..
Mama desen hazır,biz pirinç unu pişirir bebelerimize onu yedirirdik,şimdi ısı göstergeli kaşıklar var biliyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…