• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir başlık bulamadım:(

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
18
158
Diğer
evet..bankanın mülakat listesine girdim ama mülakat sonucunda ne asil nede yedek olduğumu aylar sonra öğrendim.gerçektende çok üzgünüm çünkü bu işe hem maddi hemde menevi çokkk çokk ihtiyacım vardı..mülakattan 70 bile alamadım sanırım..açıkcası ne kötü geçti bilmiyorum ama umutlarımda gitti..Allah heşeyin en iyisini bilir,bir kapı kapanır öteki açılır diyeceksiniz ama bilmiyorummmm...çok umutsuzum senağlama
en çokta borçlarımız yüzünden istemiştim bu işi ama olmadı olmadıııı....nasip değilmiş diye unutayımmı ? sonuçlar açıklndığından beri ağlıyorum ve ettiğim masraflarada acıyorumsenağlama

Son düzenleme:
Umutsuzluğa kapılınca aa bu kız mutsuz işe verelım demiycekler. Güçlü ol canım yılma hiç iş aramaya devam et .1günde yüzlerce insan işten çıkıyo -işe giriyo. Eminim seninde kısmetin vardır biryerde .Borçlarınızı evde ağlıyarak ödiyemezsin .Bence silkelen kendini toparla ve yeniden iş bulmaya calıss .Kalbim senınle =)

Canım üzüldüm emeklerinin yerini bulmamış olmasına.
Ama herşeyin hayırlısı
Allah bir kapıyı kapar,başka bir kapıyı açar
Seninde nasibin başka yerdenmiş demekki
Sıkma kendini herşey yoluna girer
Ağlama lütfenŞeniz

gerçektende bilmiyorum..ben buraya yakın bir şehre gidip geleektim.45dk lık bir yol..eşim diyorki hayırlısı..belkide Allah korusun kaza geçirecektin:((

bi tanıdığım var memurluk sınavlarına canla başla hazırlandı deneme sınavları falan herşey süperdii
istediği yeri rahatça kazanır diyordukk :delphin:
sınava bi girdi heyecandanmı nedir bilinmez sınavı çok kötü geçtii...daha sonra seçimler yapılırken puanına göre ağrıyı bile yazdı en doğudan en batıya yeterki yerleşeyim dedi
o da olmadıı...günlerce ağladııı sinir krizleri geçirdii depresyona girdi isyan etti hayata resmenn :çok üzgünüm:
şimdi ise burnunun dibinde çok daha rahat çok daha güzel bi işe girdii
belki oralarda olsa az sıkıntı çekmeyecekti ailesinden uzakta falann...
ama şimdi hem evine yakın hem ailesi ile birliktee
canım senin şer sandıklarında hayır...hayır sandıklarındada şer vardır
hakkında hayırlısı de geç
şu saatten sonra kendini paralamanın sadece sana zararı var :1no2:
toplamaya çalış kendini :teselli:

daha iyi bir işim olurmuki bu küçücük yerde ve bu krizde.((
dershaneler bilem almıyor beni deneyimim yok diye.((

bajım al benden de o kadar bu başlık gibisini bende açacaktım ...temmuz sonu 25 olacağım geçen eylül mezun oldum ama yok işte...:1no2: ortalık darma duman diye avutuyorum kendimi..ne şans krizin yakıp yıktığı dönem mezun olduk....bende daha hayırlısı olacak inanıyorum..bir de umudumuz kpss...

cnm bu saatten sonra üzülmenin kendini yıpratmanın anlamı yok.arkadaşların dediği gibi önüne belki daha iyi fırsatlar çıkacak . hayırlısını dile allahtan hayırlı olsun inş:teselli:

ayy kimse bişicikler yazmamış..herkesin derdini küçük büyük demeden yorumluyrsunuz,yol gösteriyorsunuz..bana gelince...........:(((

Back