- 15 Ocak 2010
- 138
- 6
- 116
Merhabalar..
Ben 22 yaşında 1.70 boyundayım kilom ise yüzleri buldu. Benim kilo alma maceram lise ile başladı. Başlarda 60 kilo olan ben şimdi bu haldeyim..
Benim kilolarımda olan bütün insanların yaşadığı olumsuzlukları bende aynı şekilde yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Müstakbel kayınvalide adayımın oğluyla her fırsatta kilo olayını yüzüme vurmasınıda sayacak olursak ne halde olduğumu bir düşünün. Bütün aklınıza gelebilecek diyetleri denedim. 2 farklı diyetisyen değiştirdim. 1 kere akapunkturu denedim. Koşular yürüyüşler falanda cabası... O kadar kötü bir psikoloji içerisindeyimki size anlatamam.. Her yolu deneyip sonuç alamamak kadar berbat bişi olamaz.. Ben azmimi irademi bırakmadıkça kilolarda beni bırakmadı.. 6 senelik bir birlikteliğim var. İş artık resmiyete dökülecek ve benim 1 ay içinde sözüm 1.5 sene sonrada düğünüm olacak ve ben bu kilolar ile ne yapacağım bilmiyorum. İnternette mide bypass mide küçültme ameliyetlarını araştırdım artık deneyecek başka bir seçeneğim kalmadı. Bu ameliyatı geçirenler oldukça menun kalmışlar. Benimde önümde kısa bir zaman var ve lanet kilolarımdan kurtulmam gerekiyor. Bu ameliyatların maliyeti falan nedir veya bildiğiniz bir doktor var mı? Yardımcı olur iseniz sevinirim. 
Ben 22 yaşında 1.70 boyundayım kilom ise yüzleri buldu. Benim kilo alma maceram lise ile başladı. Başlarda 60 kilo olan ben şimdi bu haldeyim..