bir bakıp yardım edin en azından fikir :(

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
herkese iyi geceler benim sorunum eşim...iki yıllık evliyiz eskiden bir tartışma yaşadığımızda gönlümü alır hatasını görür mutlaka düzeltirdi..ama artık öyle değil..kalbimi kırıyo canımın ne kadar yandığını görüyo ancak adım atmıyo..ben alıştırdım onu ne olursa olsun küs kalamadığım için adım attım hep birgün farkeder dedim ama etmiyo..en son üç gün önce küstük ve bugun ben adım attım ve barıstık..ben adım atmasam sen atmaz mıydın dedım atmazdım dedi.ben yaptım bu hale ben getirdim tabiri caizse iyice şişirdim ama nasıl geri eskiye döncem bilmiyorum..böyle kendmı degersız gıbı hıssedıyorum..bana mınnetı yok kendınden emın ben nasıl duzeltcem fıkır verın lutfen..eskısı gıbı benı kaybetmekten korksun ustume tıtresın ıstıyorum avcunda gormesını ıstemıyorum..bu arada fena bı akrep erkegıdır belkı yardımcı olur fıkır vermenızde..şimdiden teşekkurler cevaplarınızı beklıyorum lutfen..

Sende çizgini çek çekinme, eğer haklıysan o haksızsa o senden özür dilemeli gönlünü almalı .sen yumuşama böyle yaparak kendine olan saygını gidermiyorsun buda senın yıpratıyor

Sende çizgini çek çekinme, eğer haklıysan o haksızsa o senden özür dilemeli gönlünü almalı .sen yumuşama böyle yaparak kendine olan saygını gidermiyorsun buda senın yıpratıyor
işde bugune kadar kus duramayan bı ınsan oldugum ıcın hep ben barısmak ıcın adım attım..yapım bu duramıyorum o da bundan cok guzel faydalandı..bundan sonrası ıcın ne yapablırım benm derdım eskısı gıbı benı kaybetmekten korksun ve ona verdıgım bu guvenı elınden almak..ben degıl o benm pesımden kossun ıstıyorum ama bunu kusken degıl suan barısıkken nasıl yapcam onu bılmıyorum nasıl davransam da deyım yerındeyse avcumun ıcıne alsam onu bılmıyorum...

Hem eskiden tartisma yasadigimizda gonlumu alirdi demissin, hem de ben alistirdim hep ben adim attim demissin.
Anlamadim simdi ben??

Hem eskiden tartisma yasadigimizda gonlumu alirdi demissin, hem de ben alistirdim hep ben adim attim demissin.
Anlamadim simdi ben??
belkide ben anlatamamısımdır kusura bakma :) eskıden kastım sevgılıyken nişanlıyken ve evlılıgın ılk bıkac ayında..sonradan ben dusundum cok ustune gıtmısım bıraz alttan alıyım adamı ıyıce uzaklastırcam dedım ve o gun bugundur hep ılk adım benden oluyordu..haklı da olsam haksız da olsam..belkı de o da benm gıbı farketsın de benm gıbı dusunup kendne gelsın ıstedım ama onda olmadı..tam tersı ıyıce şişti ve kendnden emn oldu nasl olsa o arar o gelır modunda kosesınde benı bekledı..

Hah bak simdi oldu :)
O zaman yine ayni sekilde sende ustune dusme. O ne kadar dayaniyorsa sende dayan.

Erkeklerin simarmasini hic sevmiyorum yaa.

Bu yaptığının yanlış olduğunu, hatalı olduğunda özür dilemesi gerektiğini, ilk adım atan taraf hep sen olunca kendine saygını kaybettiğini , değersiz hissettiğini ve bunun da ilişkinize giderek daha çok zarar verdiğini yani kısaca bize anlattıklarını hiç eşine anlattın mı "sakince"?
Eğer anlatmadıysan yarın akşam birer kahve alıp karşılıklı güzelce konuşun bence.

Bir fikir olarak; tamamen küsme.
Küçük küçük trip at.
Tripler büyük kavgaya dönüşüyorsa, onu da yapma. :)

Hah bak simdi oldu :)
O zaman yine ayni sekilde sende ustune dusme. O ne kadar dayaniyorsa sende dayan.

Erkeklerin simarmasini hic sevmiyorum yaa.
al benden de o kdar ... işde su son tartısmamızda bunu yaptım ama kendınden okdar emn kı aramadı bıle..dıren dedım kendı kendme ama yapamadm nefes alamadım ınan ıcım ole sıkılıyordu kı..gene gıttıgıme de cok pişman degıldım guzelce konusmustuk hatalarını gormustu sozler vermıstı ama ben aramasam arar mıydın dedıgımde hayır aramazdımda gelmezdımde dedı e nolcaktı pekı bende gelmeseydım dedım bıtırmıs der bende bıtırırdım dedı okadar ıcıme koydu kı suan bıle dusundukce ıcım daralıyo ve gozum doluyo..hiç minneti yokmus bana dedım ya..kendmı cok basıt hıssettım..

şincik hata sendeyse küs durma zaten ozurde dile barisinda bunlar olması gereken şey..ama durduk yere trip atarsan adam sıkılır hep benmi alttan alcam diyede bunalir kii zaten o konuma getirmissiniz. bide avucuma alcam diyorsunuz bu da yanlış unutmayın erkekler kelebek gibi fazla kapatirsan bogulur acarsanda uçar. bunu iyi ayarla canım kendinden soğutma akıllı davran, yerine göre küs, hakliysan o senden özür dileyene kadar istediğini yap

belkı senın kadar guzel sekılde anlatmadım ama soylemeye calıstım ben beynımden gecenlerı fazla dıle dokemeyen bırıyım yanı o an aklımdan on sey gecer sıraya dızemem karmakarısık anlatırım dogal olarak kendmı fazla ıfade edemem :)

ya haklı oldugumu dusundugum konuda kendıne oyle haklılıklar cıkartıyo kı ben bıle sasıp kalıyorum kım haklı kım haksız anlayamıyorum en sonunda yorulup pes edıyorum ve boyle baıt seylerden kus kalmak ıstemıyorum hanı agır bı davranısı olsa fılan zaten ben kendme yedıremem ama nasıl oluyo anlamıyorum bıanda bırbırımıze kırk karıs suratla buluyorum

canım ya suan eşinin rolundeyim ama galiba bende evlenince senin rolünde olucam

canım ya suan eşinin rolundeyim ama galiba bende evlenince senin rolünde olucam
valla aklını ıyı kullan canm benm benden sana tavsıye bende evlenmeden once rhattım hatta esim benı asla uzmez asla benı kırmaz bana dayanamaz mantıgındaydım bu ılıskıde sevgı fazlalıgı onda dıye dusunuyodum ama evlenınce noluyo bunlara anlamıyorum degısmeyen bı tane erkek duymadım yaaa

ne yapayım peki

Ya hangi tepkiyi niye verdiğini anlamaya çalış. Yani bilinçaltına veya olayın evveliyatına bir göz at.

İletişim becerilerini de geliştir.
Ve bunu geliştirene kadar da sevgi ve hoşgörüden vazgeçme.
Bırak o haklı olsun.
Dediğim gibi hangi tepkiyi hangi motivasyonla verdiğini bilirsen daha anlayışlı olursun.
Bu kendini ezdirmek değil.
İlerleyen yıllarda daha iyi anlıyacaksın bunu tabiki.

annemde aynısını soyledı ben dırek o ılerleyen yıllara gıtmek ıstıyorum yaaa :) aslında benm esım zor bı ınsan degıl ama ben beceremedım baska bı kadın olsaydı yerımde emn olun esım agzına bakıyo olurdu annesı kucukken vefat etmıs sevgıye muhtac yaralı baya gencecık abısını kaybettı ve bunların ustesınden bısekılde gelmeye calıstı bazen ben mı abartıyorum dıyorum ama bılmıyorum eskısı gıbı olsun ıstıyorum cok bısı ısstemıyorum offff

Erkekler nasil olsa bu benden asla vazgeçemez kafasıyla kadının aşkını sabrını saygısını sevgisini bu sekilerde tüketıyorlar vede bıktırıyorlar bunu onlara maalesef biz sunuyoruz istemeden de olsa ...

Son düzenleme:
Malesef aynı sorun bende de var,ama böyle olmasının sebebi benim ben öyle alıştırdım....şuan boşanmayı bile düşünüyorum sırf bu yüzden.böyle hayat gecer mi o haksız bile olsa hep ben gidip ilk adımı atıyorum ve hiç birşey olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruzz...bıktım artık!!!!

al benden de o kadar benı belkıde tam anlamıyla anlayan sensın arkadasım..zamanla duzelır degısır dıyo herkes ama o zaman gecene kadar bız yıpranıyoruz bız tukenıyoruz ılerde bırgun onların aklı basına geldıgınde belkıde bızım ıcımızdekı hersey bıtmıs olacak..kimi anlatıyo evlılıgın ılk yıllarında ben neler cektım sımdı allaha sukur hersey ıstedıgım gıbı esım uzerıme tıtrıyo dıo bence bunlar ıstısna.yada o soyleyenler nasıl yaptıklarını anlatsa bız en azından perısan olmadan bu durumdan kurtulsak..bende senın gıbı bosnmayı dusundum ayrı yasayım bı muddet belkı ozler dedım ama yok o da olmuyo boyle de olmuyo ınsanın caresız kaldıgı o anlardan bırı basıma agrılar gırdı dusunmekten ama cıkıs yolu bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…