Sivilceli Ciltler bir bakınnnnnnnnn

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
gecenlerde arkadasım yuzunde arada cıkan sıvılcelerı ıcın doktora gıttı ve doktor losyon vermıs bugun bende aldım gunde bır defa sıvılce olan yerlere suruyormusun 4hafta kullanıyormusun etkısını goruyosun nette arastırdım tabıı cogu kısı kullanmıs ve memnun arkadaslar tavsıye ederım yan etkılerı var tabı bas agrısı gıbı cogu kısı cok memnun kaldgını yazmıs tavsıye edıyorum arkadaslar:13: ama ılac ısmı verılmıyor bılıyorum oyuzden ısmını yazmıyorum yazılıyorsa yazarım yada ozel mesajla

Son düzenleme:
Başağrısı mı
Aman kalsın zaten çekiyorum
Sivilceler için başağrısına katlanabileceğimi sanmıyorum

sivilceler siyah nokta veya lekeler gibi sorunlara elme sirkesi gül suyu ve limon suyu gibi karşımların iyi geldiğini okumuştum ve denemke istedim gayet güzel. aranızda maske tarzı deneyen birileri var mı

sivilce zaten baş ağrısı yapıyo bi de onu mu cekelim ayrıca yan etkisi neden warki bu ürünün ? o zamn millet tedirgin olur bşka yan etkisi warmıdır diye

sivilce zaten baş ağrısı yapıyo bi de onu mu cekelim ayrıca yan etkisi neden warki bu ürünün ? o zamn millet tedirgin olur bşka yan etkisi warmıdır diye

baş ağrısı yapmıyormuş ben yanlıs yazmısım arkadaslar ama karın agrısı var ya her ılavta olan sey gıbı yan etkı ıste dusukte olsa ıhtımal ben hıc bı yan etkısını gormedım hangı ılacıta yan etkı yok dıyor kı .sız blırsınız..

istemez kalsın kızlar boşwerin bunu. iyi bişeye benzemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…