Bir bakin lütfen

Gizemlikadinnn

Meleğim Büyüyor
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
450
458
103
Mememde reaktif lenf nodülü cıktı 21×5 boyutunda doktor emar istedi çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı bir anlatın bana

Gecmis olsun hemen korkmayin bir mr inizi cekinin . Ama mumkunse regli sonrasi cekinin. Benzerini yasadim . Nodul falan tam bilmiyorum ama once mr cekindim. Sonra biyopsi istedi. Ve ben hemen yaptirmak istemedim. Sonra regli sonrasi gittigimde ,tekrar ultrason cekindim, normal dedi dr.

Merhaba, konu hakkında bilgim yok lakin internette biraz olsun araştırırsanız korkulacak bir şey olmadığını görürsünüz. Muhtemelen enfeksiyon kaynaklı ve antibiyotik tedavisi yapılacaktır. İçinizi ferah tutun.
Geçmiş olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2019-10-06-18-10-12.png
    306,9 KB · Görüntüleme: 54
Emari çekecek olan kişi adet başlangıcından belirli bir güne kadar çekiyoruz dedi işte hesapladık geçmişti o tarihleri doktora sordu cekelim mi diye doktor çekilsin dedi şu an zaten memeleŕim çok hassaslasti adet yaklaştığı için inşallah benimde normal çıkar çok korkuyorum ya

Kamser sonucuda sisebiliyor yaziyor cok okudum persembeden beri elimden dusmedi tel surekli bakiyorum ve daha cok korkuyorum benim ki 2 cm.in üstünde birde allahım korusun sadece yaşayan varsa aynı şeyi ondan dinlemek istedim bu kadar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…