Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecmis olsun hemen korkmayin bir mr inizi cekinin . Ama mumkunse regli sonrasi cekinin. Benzerini yasadim . Nodul falan tam bilmiyorum ama once mr cekindim. Sonra biyopsi istedi. Ve ben hemen yaptirmak istemedim. Sonra regli sonrasi gittigimde ,tekrar ultrason cekindim, normal dedi dr.
Merhaba, konu hakkında bilgim yok lakin internette biraz olsun araştırırsanız korkulacak bir şey olmadığını görürsünüz. Muhtemelen enfeksiyon kaynaklı ve antibiyotik tedavisi yapılacaktır. İçinizi ferah tutun. Geçmiş olsun.
Gecmis olsun hemen korkmayin bir mr inizi cekinin . Ama mumkunse regli sonrasi cekinin. Benzerini yasadim . Nodul falan tam bilmiyorum ama once mr cekindim. Sonra biyopsi istedi. Ve ben hemen yaptirmak istemedim. Sonra regli sonrasi gittigimde ,tekrar ultrason cekindim, normal dedi dr.
Emari çekecek olan kişi adet başlangıcından belirli bir güne kadar çekiyoruz dedi işte hesapladık geçmişti o tarihleri doktora sordu cekelim mi diye doktor çekilsin dedi şu an zaten memeleŕim çok hassaslasti adet yaklaştığı için inşallah benimde normal çıkar çok korkuyorum ya
Merhaba, konu hakkında bilgim yok lakin internette biraz olsun araştırırsanız korkulacak bir şey olmadığını görürsünüz. Muhtemelen enfeksiyon kaynaklı ve antibiyotik tedavisi yapılacaktır. İçinizi ferah tutun. Geçmiş olsun.
Kamser sonucuda sisebiliyor yaziyor cok okudum persembeden beri elimden dusmedi tel surekli bakiyorum ve daha cok korkuyorum benim ki 2 cm.in üstünde birde allahım korusun sadece yaşayan varsa aynı şeyi ondan dinlemek istedim bu kadar teşekkür ederim