Ağır depresyon teşhisi kondu bes aydır ilac tedavisi görüyorum tam olarak iyi olamadımDepresyondamisin?
Insallah iyi olursunuzAğır depresyon teşhisi kondu bes aydır ilac tedavisi görüyorum tam olarak iyi olamadım
Bekle biraz zaman lazım o haldeAğır depresyon teşhisi kondu bes aydır ilac tedavisi görüyorum tam olarak iyi olamadım
En zor hastalıklardan biri bence beş aydır yaşıyorum bu rahatsızlığı ne kadar anlatsam yasadıklarımı bu illeti yaşamayan anlamaz Allah kimsenin başına vermesinO kadar ürkülücek bir hastalik degil yahu. Ara sira girip cikiyorsun hepsi bu
Tabiikide zor bir hastalık.En zor hastalıklardan biri bence beş aydır yaşıyorum bu rahatsızlığı ne kadar anlatsam yasadıklarımı bu illeti yaşamayan anlamaz Allah kimsenin başına vermesin
Bu kadar korkulacak birsey degil bende kronik depresyon var he tedavi icin napiyosun dersen kendi kendime yenmeye calisiyorum artik en som bir devlet hastanesinde psikologa gitmistim dusunme gecer dedi tamam dedimAdını bile söylerken ürktügüm bu illet hastalığı (depresyon) yaşayan arkadaşlar ne kadar süre tedavi gördünüz ve iyileşmek için neler yaptınız tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Iki rahatsızlıkta çok zor evet ilaci birakırken bir sıkıntı bıraktıkdan sonra hastalık tekrar nükseder mi korkusu başka bir sıkıntı yani bu hastalıklardan ilacı içtim kurtuldum diyemiyor ki insanBen bipolar tedavisi gördüm inan depresyona gir daha iyi.antidepresan içsen çıldırırsın.epilepsi hapı içsen. Mala çevirir.biraz ondan biraz bundan ortaya karışık biseyler icmen gerekiyor
Yoksa burunda cevrilen tabak gibi dengede duramazsin.depresyonda bıkkınlık bitkinlik canlandirici özellikte antidepresanlar ile toparlaniyor.depresyonda dikkat edilmesi gereken alınan ilacın kişide uyusturucu bağımlısı etkisi yapmamasi.yoksa bir sebepten ilacı bırakmaya kalkınca girdigin depresyon devede kulak kalıyor.yoksunluk belirtilerinin yanında
diyemez dememli ilac tıbbi çare psikolojik çare icin terapi lazım ama terapi ile. Ilac karsilastirinca kimse terapi ile uğraşmak istemiyor.ilacı kesinlikle bitirme bitiş olarak gormeyin o yüzden cok umutlanmayin.hayal kırıklığı olur.ilac sizi depresyonun fiziki etkilerinden bir süre uzak tutar.sizde o esnada toparlanmaya çalışırsınız düzeldim dersiniz ilaçlar destektir asil siz bu destek ile kendinizi duzeltiyorsunuz.ama aileden gelen genetik etkiler ile cok sık tekrarlayabilir.asil ilaçların amacı cevresel faktörlerin hasta ettiği bireyi destek ile kendine getirmek.Iki rahatsızlıkta çok zor evet ilaci birakırken bir sıkıntı bıraktıkdan sonra hastalık tekrar nükseder mi korkusu başka bir sıkıntı yani bu hastalıklardan ilacı içtim kurtuldum diyemiyor ki insan
Evet zaten en tehlikeli dönem antidepresanı bıraktıktan sonra ilk altı aymış depresyonun tekrarlama riski çok yüksekmişAntidepresan cabuk birakabilir bi ilacsa 6 ay bir sene buyuk tramva yasamadikca bisey olmaz.çünkü insaniz böbrek karaciğerin hakkindan geliyor ilaclar. Zaten beynin kimyasını geri dönüşümsüz degistiriyor.sirf bunun icin bile koruyuci tedavi altinda muzmin hastalıklara karşı zan zaman ilaclar azaltilir yada bir sure ara veriliyor
Ama genelde depresyon hastası olupta uzun süre ilaç bırakana pek rastlamadım demek ki ilaç bırakılınca hastalık geri geliyorEvet zaten en tehlikeli dönem antidepresanı bıraktıktan sonra ilk altı aymış depresyonun tekrarlama riski çok yüksekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?