Bir bakarsın düşlerin gerçek olur

cokcokcuk1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
170
55
28
Bu konuyu açtım çünkü kursağımda kalmasından korktuğum heveslerim ve hayallerim var ... Allahın gücüne gitmesin şükredecek çok şeyim var. Sayacak olursak sağlıklıyım ailem var ve seviyorum onları onlarda beni :) Bi sevgilim var sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum ama sıkıntılarımız var. Açıkca söylemek gerekirse sürekli ipleri elinde tutmak isteyen bir sevgiliye sahibim. Birde biraz patavatsız laflarına kırılıyorum.Örneğin zayıf olamama rağmen sürekli zayıflamamı istemesi ve kendi kendime kuruntu yapmam. Bi düşünün yanınızda sürekli kilolu olduğunuzu söyleyen bi sevgiliniz varken kendi kilolarınızdan şüphe etmezmisiniz ? Bunun gibi şeyler ... Kursağımda kalmasından korktuğum hayallerden bahsetmek gerekirse kesinlikle mutlu bi evlilik . Belkide mutlu bi evliliğimin olmaması ihtimalinden bu kadar çok korkmamın sebebi aslında mutsuz b i evliliğin çocuğu olmam olabilir ( ki bence yüksek bi ihtimal ) evet kızlar sıra sizde hayallerinizi paylaşın

Kısa zamanda okulu bitirip işimi bulup hayırlısıyla sevdiğime kavuşmak ailem ve sevdiğimle sağlıklı bir ömür geçirmek en büyük hayalim allah hayırlısını versin hepimizin hakkında inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…