• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bir bakarmisiniz

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
arkadaslar burayı 2 haftadır takip ediorum benım 1.55 boyum hangı gelınlık uyar bana ve goguslerım kucuk oldugu ıcın hangı gelınlık uyar bana yardım edebılırmısıniz17 ekim de dugunum var ve 9 ekimdede nikahım var 2 kere gelinlik gıycegım ıcın bırı izdivacda giycem biride düğünde degişik gelinlik olcak yani :) :) simdiden tsk ederim

yok aynı gelınlık gıymıcem izdivacta nıkahda gıycem ama gerı alıorlar gelınlıgı daha sonra kendımız gelınlık alıcam ama nasıl bır gelınlık alcagımı bılmıorum kabarık gelınlıklerden hoslanıorum :D

çok kabarık gelinlikler giyemezsin ama çok sadede giyemezsin topuklu ayakkabı giceksin sanırım tek parca gelinlik giymeni tavsiye ederim

Kısa gelinler kat kat ve kabarık etek modellerinden kaçınmalı. Uzun gelinlik de aynı zamanda tercih edilmemesi gereken bir modeldir. Dar modeller tam size
göre belinizi sararak bedeninize oturduğunda hoş görüneceğinizden emin olabilirsiniz. Topuklu ayakkabı ile de istediğiniz boy da olabilirsiniz.
Kısa boyunlu gelinler topuzu tercih etmelidir. Gelinligin boynu kapatmaması çok önemlidirOrta ve kısa boylu gelinler gelinlikte kabarık olmayan hafif kuyruklu evaze etekler, süslemeli motif seçimlerinde küçük ve uzunlamasına dizaynlar seçmeli.
Göğsü küçük olan gelinlerin, gelinlik tercihi; balenli, göğüs cub'ı sütyen kesimli, göğüste hafif drape, göğüste hafif kabarık aksesuarlar ve büstiyerler tercih edilmeli.

jasminebridal05.jpg

böyle bişi olabilirmi

Back