Bir bakarmısınız ?

meleqq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2008
110
1
40
eğer yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.
arkadaşlar sağlık bölümünü okurken aklıma geldi, 2-3 hafta önce bacaklarımda ve elerimde şişme farkettim heleki sabah yataktan kalktığımda ve gece yatarken. ben bayağı tuzlu yerdim yemeklerimi ilki önceleri ondan olabileceğini düşündüm fakat bu aralar bayağı dikkat etmeme rağmen devam ediyor bacağıma parmağımla bastırdığımda boşluk oluyor. birde ani başdönmesi oluyo biyere eğilirken veya ayağa kalkarken anlık bişey tabi halsizlik ve uyku halide var sizce bunlar bir hastalık belirtisimidir yada benmi evham yapıyorum.
doktora gitmiş olsam hangi bölüme başvuracam? yardım ederseniz çok sevinirim.

hımmm sanki hastalık belirtisi gibi geldi mutlak bir doktora gözük ama ne bölümü
önce bi genel cerrahiye gidebilirsin duruma göre onlar seni yönlendirir. geçmiş olsun
ben şekerden şüpelendim anlattıklarına göre

canım bu kapten,guatrdan,böbrekten olabilir.Daha önceden bir rahatsızlık geçirmediysen kardiyolojiye görün derim.Zaten onlar böbrek fonksiyon testi ister.Acile bile gitsen dr yönlendirir aslında.Geçmiş olsun

melegg geçmiş olsun
aynı şeyle annemede oluyordu. tansiyon-şeker ve nöropotik tanı koyuldu.
öncedahiliye sonrada nöroloji olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…