bir bakarmısınız pkolular

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
selam kızlar
ben en son 7 temmzda regl oldum.adetime yakın kahvrengi lekelenmeler oldu.sonra adet günüm geçti ve kahverengi lekeler devam etti.bu arada adetlerim hep düzenlidir.yeni evliyim.dr a gttim problem yok sdet olmayı bekle dedi alttan muayne etti bu arada.
sonr tatile gttik geldik hala devam edıyor bi trlü adet olmadım.lekeler devam etti.rahatsız oldum.tekrar gttm tsh prolaktın baktık onlarda normal çıktı bana tarlusal verdi.sokmesi için.
tabi benim içim rahat etmedi başka dr a gittim.oda polikstk over var dedi.çocuk istiyorum zaten.6 ay korunma sonra gel tekrar bakalım dedi.oda primalut n verdi.
anlamadım gitti nasıl olduda hemen bu teşhis konuldu.
primalut n yi kullaıyorum bir kaç güne bitecek bakalım nolcak artık korunmuyoruz.inş bebiş gelir.?
sizde de oldu mu bu sıkıntı ?

evlenmeden önce adetlerimin düzensizliği şikayetiyle doktora gittiğimde pco olduğunu öğrendim.önce primalut n kullandım sonra ismini hatırlayamadığım bir hap daha kullandım. 4 aylık bir tedavi gördüm. evlendikten sonra 1 yıl yasmin kullanarak korunduk d. kontrol hapını bıraktıktan sonra da hamile kaldım. inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…