bir bakarmısınız lütfen

new123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
75
9
18
Ankara
arkadslar merhaba benım batım 6 mayıstı ancak 5 gun gecıkmeyle bugun oldum. son 4-5 aydır sureklı gecıkmeler oluyor. gecen ay doktora gıttım ultrasonda sıkıntı yok hersey yolunda dedı .adetın 3.gunu tahlıl ıstedı yaptırdım ancak sonuclarını gosteremedım. acaba bu konuda bılgısı olan varsa benı bılgılendırebılırmı? 11. ayımda hüsranla sonuclandı...

Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 E2 ( ESTRADİOL ) 37.55 pg/mL 11 - 165
2 FSH 4.7 mIU/mL 2,5 - 10,2
3 PROLAKTİN 19.67 -

Hepsi normal çıkms CNm ztn referans aralıkları var ordan da anlayabilirsin CNm . B'nmde bütün dgerlerim normal çıkıyor adetlerin bazen gecikiyo ama pkoluyum ve yumrtlama sorunum var ... Hsg çekildim sag tüpüm kısmen kapaliymis ... 4 sene önce kist aldirdm patlamsti o günden beri surekli kontrol oluyorum hiç bir doktor Zayıflığım dısında bişey demedi 7 ay önce lekelenmelerm oldu 12 gün o Zm. Öğrendim pkoluyum.... için ferah olsun CNm .

tesk ederım cevapladıgın ıcın evet referans aralıkları arasında gorunuyor .prolaktın dısında onda bellı bır referans aralıgı vermemıs oyuzden kafam karıstı cunku ılk kes tahlıl yaptırıyorum. doktor banada dedı ıstersen hsg cektırelım dıye ama beklemek ıstedım. benımde en cokkorktugum pko olayı acaba varmı dıye ama ıkı farklı doktora gıttım bısey soylemedıler pko olayı nasıl gorunuyo ultrasondamı tahlıllerdemı doktorların kacırdıgı bıseymı var dıye meraak edıyorum cunku bendede adet gecıkmelerı kılo ve tuylenme problemlerı basladı. doktor sadece gec yumurtlamısın dedı. zaten bu ay ılk defa ovulasyon testı kullandım genelde 12-14-16-18 gunlerıne agırlık verırken testte 20.gunden sonra cıft cızgı basladı yanlıs calısıyomusuz:) hayırlısı hepımız ıcın sanada gecmıs olsun arkadasım

canım prolaktininde iyi çıkmış merak etme stres yapma sakn stres pkoya ble sebep olablir oyle seyler aklndan gecmesin dogru zamanda calisma yaparsin artk bi bakmissin tutmus :) boyle guzel seyler dusun hos gerci sana soyluyorum bende cok stresliyim ama mecbur sabretcez.

Nerden acildi sayfa bilmem ama bak bebisini almissim.kucagina hayirlisiyla kac ayyyy gecmis bi sene zaman ne cabuk geciyoru hatirlatti okurken :) opuyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…