- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 24
-
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Söylemdi sormadım sorarımDoktor kanamanın neden olduğunu söylemedi mi?
Dün kahve renkte leke vardı bugün acile geldim hafif kırmızıya döndü diye kan verdim ateşim 36.5 çıktı tansiyonda iyidi ağırda yok ağırı hissetmiyorum
Ulustson baktılar kese vardı küçük bir et parçası da var ama zor gözüktü uluturson da iyi mi dedim oda sonuç çıkınca belli olur daha çok dedi
Kesenin etrafında başka bir şey de yoktu normal mi bu?
İnşallahNormal
Normal mi peki böyle olması?Doktor kanamanın neden olduğunu söylemedi mi?
Doktor bilir orasını. Kanama alanı mı var, yoksa görünürde bir sıkıntı var mı yok mu doktorun söylemesi lazım. Kanamanız varsa neden sormadınız sebebini onu anlamadımNormal mi peki böyle olması?
Sonuç çıkınca dediDoktor bilir orasını. Kanama alanı mı var, yoksa görünürde bir sıkıntı var mı yok mu doktorun söylemesi lazım. Kanamanız varsa neden sormadınız sebebini onu anlamadım
Kanama alanınız yoktur o zaman görseydi söylerdi diye düşünüyorumSonuç çıkınca dedi
Rahimin de yoktu benim baktım kadarıyla keseyi ve içinde bir küçük bir şey gördü o vardı ben de öyle baktımKanama alanınız yoktur o zaman görseydi söylerdi diye düşünüyorum
Sonucu göster bakalım ne diyecekRahimin de yoktu benim baktım kadarıyla keseyi ve içinde bir küçük bir şey gördü o vardı ben de öyle baktım
Bence kansızlıktan olabilir
Kanamayı kesmek için ilaç verdi iki gün sonra gel dedi daha net olur dedi kan vereceksin dedi HCG 754.9 çıktıSonucu göster bakalım ne diyecek
754le kese göründü mü? Çok garip 1500 ile görülür diyorlardı en düşük. Bir önceki betan kaçtı?Kanamayı kesmek için ilaç verdi iki gün sonra gel dedi daha net olur dedi kan vereceksin dedi HCG 754.9 çıktı
Çok net görünmedi ama az bir şey gözüktü doktor daha net değil ama dedi754le kese göründü mü? Çok garip 1500 ile görülür diyorlardı en düşük. Bir önceki betan kaçtı?