Bu sorun beni delirtmek üzere. Doktora gitmeye de çekiniyorum olumsuz bir şey söyler diye. Benim sorunum adet düzensizliği. İlk zamanlarda normaldi fakat daha sonra 3-5 ayda bir olur oldum. Hatta bir keresinde 6 ay sonra oldugumu hatırlıyorum. En son zamanda tam zamanında oldum ama bu kez de çok çok azalmıştı. Bir sitede buna benzer bir şey okudum. Çocuğunuz olmaz vs yazmışlar. Ne yapsam bilemiyorum moralim bozuluyor 16 yasındayım bu arada
Bu sorun beni delirtmek üzere. Doktora gitmeye de çekiniyorum olumsuz bir şey söyler diye. Benim sorunum adet düzensizliği. İlk zamanlarda normaldi fakat daha sonra 3-5 ayda bir olur oldum. Hatta bir keresinde 6 ay sonra oldugumu hatırlıyorum. En son zamanda tam zamanında oldum ama bu kez de çok çok azalmıştı. Bir sitede buna benzer bir şey okudum. Çocuğunuz olmaz vs yazmışlar. Ne yapsam bilemiyorum moralim bozuluyor 16 yasındayım bu arada
canım bunun nedenini anlamak için geç kalmadan doktora görün biz burdan teşhis koyamayız. bir çok nedeni olabilir yaşında genç daha yazanlara bakmadan direk doktora
Hayir tatlm kisirlik degil sididen böyle seyler düşünüp kafani bulamdirma. En yakin zamanda adetinin 3.cu gunu git jinekologa hormon tahlilleri ni yaptir ve muayene ol. Kisirlik degil adet duzensizligi oldugu icin yumurtlama problemleri n olabiliuo ilerde tabi sen daha bekatsin ve yasin cok genc